Zwitserland Toerisme geeft antwoord op de vragen "How To"

9-11-23. “How To” is waarschijnlijk een van de meest gebruikte zoekopdrachten op het internet.
Zwitserland-How-To-23-Engelberg-Winter-Campaign.jpg

Op zoek naar een oplossing voor een probleem, een “life hack” of een tutorial? Google weet het antwoord op deze vraag! Maar: hoe “doe” je nou de Zwitserse winter? Om hierop in te spelen ontwikkelde Zwitserland Toerisme dergelijke “How to”-tutorials over de Zwitserse winteractiviteiten met de Zwitserse skiër Marco Odermatt. Met deze filmpjes wordt het winterseizoen 2023/2024 afgetrapt.
Zwitserland-How-To-23-Valais-St-Bernard.jpg

Deze tutorials zijn korte en grappige videoclips die laten zien wat de Zwitserse winter te bieden heeft en hoe je van deze activiteiten kan genieten. Ze bevatten tips voor duurzaam reizen met de trein, plezier op de piste, feesten tijdens “Après-Ski” maar ook aanbevelingen om te ontspannen. Bekende professionele wintersporter Marco Odermatt is de ster van de filmpjes.

How to Winter
Ga erop uit, de sneeuw in! De Zwitserse winter is het origineel: hier is het allemaal begonnen. Maar hoe werkt de winter tegenwoordig eigenlijk? Wat komt erbij kijken? Wat is belangrijk? We laten je zien hoe je winterwonderland Zwitserland op een duurzame manier kunt beleven en hoe je het meeste plezier kunt hebben.
Zwitserland-How-To-23-St-Moritz.jpg

How to Snow
Leer skiën in Zwitserland bij de Swiss Ski School. Kijk hier de YouTube-video.
Zwitserland-How-To-23-Kreuzboden-Hohsaas.jpg

How to Travel
Op wintersport gaan in Zwitserland is makkelijk, en duurzaam: met de trein! En als je met de trein naar Zwitserland komt, krijg in geselecteerde bestemmingen korting op je skipas: Ride & SlideKijk hier de YouTube-video.
Zwitserland-How_To-23-Regionalzug-der-RhB-am-Lago-Bianco-auf-Ospizio-Bernina-Graubünden--Regional-Train-of-RhB-at-the-Lago-Bianco-at-Ospizio-Bernina-Graubünden_40915.jpg

How to Après-Ski
Wintersport in Zwitserland is meer dan wintersport alleen. Bij de piste-belevenis hoort ook het sociale aspect, de gezelligheid. Kijk hier de YouTube-video.
Zwitserland-How-To-23-Luzern_kerstmarkt.jpg

How to Enjoy
Winter en genieten gaan hand in hand in Zwitserland. Er staan culinaire hoogstandjes van topklasse, een eenvoudige keuken of overnachtingen op ongewone plekken voor je klaar. Kijk hier de YouTube-video.
Zwitserland-How-To-23-Raclette_en_Rafting.jpg

How to stay longer
De Zwitserse Snow Sport Hotels bieden je alles wat je nodig hebt: je wil niet meer naar huis! Overnachten in een duurzaam wintersporthotel? Onze tips zijn hier te vinden.