Bib Gourmand Benelux 2018 coverMICHELIN gids Bib Gourmand Benelux 2018

10-11-17. De MICHELIN gids Bib Gourmand Benelux 2018 bevestigt met 44 nieuwe adressen de culinaire dynamiek in de Lage Landen.

Michelin gids 2017 met verrassende presentatie

MICHELINgids Nederland 2017 thumble12-12-16. Tribeca van 0 naar 2 sterren, La Rive (Amstel hotel) raakt zijn ster kwijt en 5 nieuwe sterrenrestaurants in Nederland.

World Food Center (WFC) in Ede komt snel dichterbij

WFC tekening3-12-16. Er is groen licht voor de uitwerking van het WFC, een creatieve en inspirerende belevingswereld over eten.

Bib Gourmand Benelux 2017MICHELIN gids Bib Gourmand Benelux 2017

14-11-16. De MICHELIN gids Bib Gourmand Benelux selecteert 313 restaurants, waaronder 43 nieuwe adressen.

delicious. viert jubileum met lancering van food productlijn

delicious food25-10-16. delicious., hét foodmagazine van Nederland, bestaat 10 jaar. Dat wordt gevierd met een eigen food productlijn.

Frank Uphoff Executive Chef van Hilton The Hague

Hilton Frank Uphoff Chef EsthervanderWallen17-4-16. Frank Uphoff is de nieuwe Executive Chef van Hilton The Hague. Frank Uphoff is geen onbekende binnen Hilton.

MICHELIN gids BeluxMichelin gids België en Luxemburg onthuld

14-11-15. MICHELIN gids België en Luxemburg 2016 met 3 nieuwe tweesterrenrestaurants en 10 nieuwe restaurants met een ster.

Michelin gids France 2015Michelin gids 2015 ligt in de winkel

6-2-15. De nieuwe editie van de MICHELIN gids is vanaf vandaag beschikbaar op de verkooppunten en toegankelijk via digitale media.

Las Palmas 100PATÉ KOKEN MET HERMAN DEN BLIJKER

Blijkt die Den Blijker er helemaal niet te zijn. Hij laat de kookworkshop over aan chefkok IJsbrant Wilbrenninck. Nou, dat is echt geen tegenvaller hoor! De paté wordt evengoed hartstikke lekker.

Zodra je je aanmeldt voor een kookworkshop van Herman den Blijker krijg je direct te horen dat de dag onder leiding zal staan van chefkok IJsbrant Wilbrenninck. Echt koken met de televisiekok ga je dus niet. Het weerhoudt mij er niet van om opgewekt af te reizen naar

KOKEN MET DE KENWOOD kMix

Sinds kort is mijn keukengerei uitgebreid met een Kenwood kMix keukenmachine. Een prachtige machine waar je veel mee kunt doen. Ik heb er als accessoire meteen een pastamaker bij gekocht. En nu aan de slag dus ermee!  

kooklogo220Even shoppen bij K'OOK aan de Zaanweg 82 te Wormerveer. Dat is echt een fantastische kookwinkel waar je de mooiste en beste spullen voor je kookhobby kunt kopen. Ik kocht er al eens een prachtige Creuset pan en wat kleiner keukengerei, nu ging ik de deur uit met een Kenwood kMix keukenmachine met daarbij een pastamaker. Op een koude zondag ben ik eens uitgebreid aan de slag gegaan met de kMix. Eerst brooddeeeg gemaakt voor een heerlijk karnemelkbrood. Daarna Penne Ariale.

Kenwood karnemelkbrood p300Kenwood penne p300 Zo noem ik mijn zelfgemaakte culinaire creatie. Ik had een fantastische dag die wij vierden met een heerlijke lunch en een smakelijk diner. Karnemelkbrood met roomboter en geitenkaas. Wat een feest. 's Avonds Penne Ariale a la verdure, dus met een vegetarische groentensaus. Daarbij wel een lekker stuk gebakken kabeljauw dat ik zaterdag op de Landmarkt in Schellingwoude had gekocht.

(De recepten vind je onder de daarvoor bestemde knop.)

Subcategorieën

Aanvullende gegevens