Emirates bezorgt gezinnen een zorgeloze reis naar de winterzon

23-11-23. Met de kerstvakantie in het vooruitzicht, kiezen velen om met het hele gezin nog even de zon op te zoeken.
Emirates-winterzon-gezin-23-inchecken.jpg

Personaliseer je gezinsvakantie met de speciale diensten van Emirates, ontworpen om de reis met je gezin zo bijzonder mogelijk te maken. Van gratis kinderwagens tot een scala aan entertainment opties op ice – het bekroonde in-flight entertainmentsysteem van de luchtvaartmaatschappij – gezinnen zullen genieten van een zorgeloze reiservaring met Emirates.

Comfortabele start van je reis
Bij Emirates begint de reis met een warm welkom van de internationale bemanning, bestaande uit professionals die afkomstig zijn uit meer dan 130 landen en meer dan 70 talen spreken. Zij zorgen voor een inclusieve en vriendelijke sfeer aan boord. Voor gezinnen met kinderen staat Emirates klaar met extra aandacht en zorg. Specifieke richtlijnen voor de veiligheid van kinderen, waaronder de mogelijkheid om een wiegje aan te vragen, of het meenemen van eigen autostoeltjes, bieden de basis voor een zorgeloze gezinsvakantie. Ook heeft Emirates speciale verrassingen voor jonge ontdekkers aan boord. De nieuwste kinderpakketten, geïnspireerd op reizen en diverse culturen, bieden uren speelplezier met zachte speeltjes, dekens, activiteiten, puzzels en spelletjes. Voor extra gemak kunnen reizigers die op doorreis zijn of aankomen in Dubai een gratis kinderwagen ophalen in Terminal 3 op de luchthavens van Dubai, waardoor reizen met het hele gezin moeiteloos en comfortabel is.
Emirates-winterzon-gezin-23-kindercadeaus.jpg

Entertainment voor het hele gezin
Of je nu alleen reist of met het hele gezin, de Economy Class van Emirates biedt ruime stoelen, ontworpen om reizigers maximaal comfort te bieden. Met tot wel 6.500 kanalen op HD tv-schermen, inclusief de nieuwste films en live sportwedstrijden, waaronder ook Nederlandse content, wordt je reis onvergetelijk. Kinderen hebben ook veel om uit te kiezen op ice, met meer dan 250 kindertelevisiekanalen en films, waaronder de nieuwste Hollywood-releases, evenals tekenfilms en tv-programma's van Disney, Nickelodeon, CBeebies, Cartoon Network en meer, honderden muziekkanalen en tot wel 110 videogames.
Emirates-winterzon-gezin-23-film_kijken.jpg

Regionaal geïnspireerde maaltijden
Passagiers kunnen aan boord van Emirates genieten van heerlijke, regionaal geïnspireerde maaltijden en drankjes in alle cabines. Passagiers die op de route Amsterdam-Dubai reizen, kunnen bijvoorbeeld een bulgursalade, gebraden kalkoen of rundergehaktballetjes verwachten. Kinderen van alle leeftijden kunnen ook genieten van speciale kindermaaltijden, inclusief dieetwensen. Voor baby's wordt een reeks babymaaltijden van Ella's Kitchen geserveerd, waaronder vegetarische moussaka met linzen.
Emirates-winterzon-gezin-23-vliegtuig-eten.jpg

Ontdek de wereld met Emirates
Ontdek de warmte van een winterzonvakantie met Emirates tijdens de koude kerstdagen. Met vluchten naar meer dan 140 bestemmingen op zes continenten opent Emirates de deuren naar een wereld vol mogelijkheden. Voor gezinnen die op zoek zijn naar avontuur tijdens de komende vakantieperiode, biedt Emirates een efficiënte en comfortabele reisroute. Met 21 directe vluchten per week tussen Amsterdam en Dubai, en handige verbindingen verder naar onder andere Azië en Afrika, kunnen reizigers kiezen uit een divers aanbod van bestemmingen. Emirates biedt een uitgebreid assortiment zonnige bestemmingen voor de koude kerstdagen, waaronder Mauritius, Indonesië, Thailand en de Malediven.
Emirates-winterzon-gezin-23-Burj-strand.jpg

Zorgeloze gezinsvakanties
De widebody-toestellen van Emirates bieden passagiers een ongeëvenaarde reiservaring. De luchtvaartmaatschappij streeft ernaar gezinnen een unieke reiservaring te bieden, waarbij comfort en gastvrijheid voorop staan. Upgrade jouw reiservaring met producten van wereldklasse, uitstekende services en warme gastvrijheid van het Emirates cabinepersoneel.

Voor meer informatie over reizen met kinderen met Emirates, zie www.emirates.com