Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Trakteer je maatje op het beste dat Kent te bieden heeft

Engeland Kent landhuis27-8-15. Verdubbel deze zomer je vakantieplezier en trakteer een speciaal iemand op een schitterende uitstap naar de Tuin van Engeland.

 

 

Visit Kent werkt nogmaals samen met lokale topattracties en met de belangrijkste aanbieders van overtochten over/onder het Kanaal om reizigers een ruime waaier aan 2FOR1 deals en kortingen aan te bieden tijdens hun uitstapjes.

Engeland Kent kasteelkids

Engeland Kent Canterburry TalesEr is een ruim scala van speciale aanbiedingen voor eten, drank, tickets, shopping en zelfs voor accommodatie. Thee voor twee in de namiddag? Op familie-uitstap naar de boerderij? Een dagje shoppen zonder dat de rekening in het rood komt te staan? Een romantisch verblijf in een gezellig vakantiehuis? Van zodra je met het openbaar vervoer naar je bestemming rijdt, heb je al recht op deze deals!

Engeland Kent stoomlocomotief

Engeland Kent herfstbosDe aanbiedingen gelden voor iedereen die reist met P&O Ferries, DFDS Seaways, en/of Eurotunnel Le Shuttle op de website http://www.visitkentoffers.co.uk/crosschannel, reis naar je bestemming in Kent met één van de geselecteerde transportpartners, en leg je voucher en je geldig reisdocument voor bij aankomst.

Engeland Kent pub

Engeland Kent rondvaart

Vergeet niet jouw 2FOR1 uitstap te delen met Visit Kent!
Gebruik #YourKentStory om jouw foto’s te delen op sociale media en stuur je beste foto door naar onze Facebook wedstrijdpagina, om op die manier de Ultieme Kent Ervaring te winnen voor jou en je vriend.
Verdere informatie is te vinden op http://www.visitkent.co.uk

Engeland Kent landhuis

Engeland Kent raderboot

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aanvullende gegevens