Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Vlaanderen Brochure 2015Logeren in Vlaanderen Vakantieland 215

25-1-15. Bestel nu de gratis gids Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2015 met maar liefst 700 logeeradressen van camping tot B&B en hotels.

 

 

Het nieuwe Logeren in Vlaanderen Vakantieland inspiratieboek is uit! Het is de ideale gids om inspiratie op te doen voor een vakantie in Vlaanderen en er is ruime keuze uit diverse vergunde logies. Voor extra overnachtingsmogelijkheden kunt u vanaf nu ook terecht op de nieuwe website.
Het gratis logiesboek “Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2015” en de nieuwe website www.logereninvlaanderenvakantieland.be  bevatten samen circa 700 logeeradresjes waaronder vergunde hotels, gastenhuizen, B&B’s, vakantiewoningen en campings. Dankzij de samenwerking met de VRT kunt u zich nu ieder weekend verder laten inspireren via de boeiende tv-reportages van Vlaanderen Vakantieland op één. De reportages hebben vanaf 2015 ook een plaats in het logiesboek.

Vlaanderen Brochure 2015
De nieuwe editie van Logeren in Vlaanderen Vakantieland biedt naast informatie over logies vele leuke tips en inspiratie over bezienswaardigheden en activiteiten in Vlaanderen. Alle logies uit het aanbod van Logeren in Vlaanderen Vakantieland voldoen aan de strenge normen op vlak van comfort, hygiëne en brandveiligheid van het Vlaams Logiesdecreet. Zo slaapt u gerust op beide oren, want de kwaliteit is gegarandeerd.

Het inspiratieboek is in Nederland gratis te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aanvullende gegevens