NYC Hotel Week bespaar op enkele van de beste hotels

22-11-23. Van 3 januari tot 4 februari overnacht je in New York tegen een gereduceerd tarief.
New-York-23-OneWorldObservatory.jpg

De grootste kostenpost tijdens een bezoek aan New York City is vaak een accommodatie. Om te besparen op deze kosten kondigt New York City Tourism + Conventions de terugkeer van de NYC Hotel Week aan. Van 3 januari tot 4 februari overnacht je in de stad tegen een gereduceerd tarief. Maak keuze uit een van de 150 deelnemende hotels en ontdek de metropool op een voordelige manier. Reserveren kan vanaf nu via nyctourism.com/hotelweek.

Ontdek New York City extra voordelig
"We kijken uit naar de terugkeer van de NYC Hotel Week, die de beste tarieven van het jaar biedt voor enkele van 's werelds beste hotels," aldus Fred Dixon, President en CEO van New York City Tourism + Conventions. ''De start van NYC Hotel Week markeert tevens ook de start van ons NYC Winter Outing-programma. Een programma dat al je favoriete activiteiten combineert met bijzondere kortingen door middel van de NYC Restaurant Week©, NYC Broadway Week℠ en NYC Must-See Week℠. Of je nu zelf al een reis naar New York op de planning hebt staan, of een reis naar de bruisende metropool cadeau geeft tijdens de feestdagen – deze programma's geven je de kans om deze winter het beste van de vijf stadsdelen te ontdekken.”
New-York-23-Lobby-Ace-Hotel-_Brooklyn-NYC.jpg

Vind de beste deals
De NYC Hotel Week maakt deel uit van het jaarlijkse programma van New York City Tourism + Conventions: de NYC Winter Outing. Dit programma biedt niet alleen scherpe prijzen voor hotelovernachtingen, maar ook voordelige dinerdeals tijdens de NYC Restaurant Week, 2-voor-1-tickets tijdens de NYC Broadway Week en kortingen bij diverse attracties, musea en rondleidingen tijdens de NYC Must-See Week. De NYC Winter Outing vindt plaats van 16 januari tot 4 februari. Reserveringen voor de NYC Restaurant Week, NYC Broadway Week en NYC Must-See Week openen op 9 januari via nyctourism.com.
New-York-23-32nd-Floor-Bar-Margaritaville-Resort-Times-Square-Manhattan-NYC.jpg

Enkele van de beste hotels
Met de NYC Winter Outing in het vooruitzicht, leent de NYC Hotel Week zich perfect voor iedereen die de stad extra voordelig wil ontdekken in januari en februari. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Ace Hotel Brooklyn. Dit boetiekhotel ligt aan de rand van het centrum van Brooklyn en is het ideale startpunt van ieders reis door de diverse stadsdelen. Of ontdek tropische sferen in Margaritaville NYC in Times Square. In deze rustige oase ontsnap je aan de hustle and bustle van de stad. Welk hotel je ook kiest, met NYC Hotel Week slaap je comfortabel in enkele van de beste hotels in de stad.