Van Dijk voor de 8e keer beste Volvo Trucks-dealer

Volvo Beste Trucks dealer 18 Roeland Ruygt George Seitzinger14-4-18. Van Dijk Groep, met vestigingen in Woerden, Utrecht en Culemborg, kwam als winnaar naar voren in het jaarlijkse REx (Retail Excellence) klanttevredenheidsonderzoek van Volvo Trucks. 

 

Voor de achtste  keer wint het bedrijf het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek van Volvo Trucks. Ook de werkplaatsen van Van Dijk Groep Woerden en Culemborg werden door haar klanten het best gewaardeerd van alle Volvo Trucks-werkplaatsen.

Volvo Van Dijk Culemborg 18
Het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek REx, wat staat voor ‘Retail Excellence’, wordt in opdracht van Volvo Trucks in heel Europa uitgevoerd op dezelfde wijze.  Door middel van telefonische interviews onderzoekt Volvo de loyaliteit en tevredenheid van haar klanten over de dealer. Klanten geven een rapportcijfer van 1 tot en met 10. De vragen zijn onderverdeeld in de categorieën Sales, Delivery, Workshop en Parts. 
Een klant die een werkplaats heeft bezocht of een nieuwe truck geleverd heeft gekregen, wordt direct in het navolgende kwartaal gebeld. Het onderzoek wordt in opdracht van Volvo Group uitgevoerd door Kantar TNS. In 2017 zijn  1.551 interviews afgenomen. 
Volvo Beste Trucks dealer 18 Roeland Ruygt George Seitzinger
Van links naar rechts: Roeland Ruygt (Volvo Trucks Nederland) en George Seitzinger (Van Dijk Groep).

Van Dijk Groep                                   
Van Dijk Groep is Volvo Trucks-dealer in Woerden, Utrecht en Culemborg. Tot Van Dijk Groep behoren ook Van Dijk Vans, FLIQX wagenparkbeheer, TSV Trailers & Parts in Geldermalsen en Veenendaal en Van Dijk Automotive in Woerden. Van Dijk Groep was ook al winnaar van het onderzoek in 2009, 2010, 2011, 2013, 2014, 2015 en 2016.