Florens Lake Resort & Spa vakantiewoning met hotelservice

Film 30Florens appartement kamer18-1-20. In het Zwitserse Oberried opent in 2022 een bijzonder vakantieconcept: Florens Lake Resort & Spa. Genieten van een luxe apartement met volldige hotelservice.

 

 

Gelegen aan het meer van Brienz bij Interlaken worden 155 vakantiewoningen gebouwd met hotelservice, qua locatie, bouwstijl en serviceniveau een bijzonder project in Zwitserland. Het merendeel van de woningen zal uitzicht hebben op het meer en de achterliggende bergen. Het resort omvat onder meer twee restaurants, een spa met verwarmde buitenbaden, een haven, een kinderclub voor jongeren tot 12 jaar plus voor ieder appartement een eigen parkeerplaats. Per 1 januari 2020 heeft Rob van Gansewinkel de leiding van Family Office De Raekt B.V. overgenomen en daarmee ook de leiding van Florens Lake Resort & Spa. Nadere info over het resort op www.florensresort.com
Florens Lake Resort Spa 20 Brienzersee Interlaken
Florens appartement uitzicht

Het Florens Lake Resort & Spa in Oberried bij Interlaken is momenteel in aanbouw. Er worden over een lengte van 800 meter pal aan het meer van Brienz ongeveer 155 vakantiewoningen met hotelservice gebouwd, waaronder iedere dag beddenopmaak en kamerschoonmaak, een combinatie die in Zwitserland vrij uniek is. Vanaf 2022 staan de gasten in het Berner Oberland de 155 appartementen als vakantiewoning ter beschikking. De bouwactiviteiten van de appartementen liggen op schema en binnenkort wordt begonnen met de bouw van de restaurants en de spa. Met een veelzijdig gastronomisch concept, ligging pal aan het meer en hoogwaardig geoutilleerde vakantiewoningen zal het de toekomstige gasten in het Berner Oberland aan niets ontbreken. Het resort rekent vanaf het vierde en vijfde jaar op ongeveer 130.000 overnachtingen per jaar. Doelgroep is een breed publiek, dat zowel uit Zwitsers als internationale gasten bestaat.
Florens appartement kamer
Florens hotel balkon

Tot december 2019 gaf Paul Wehrens als CEO leiding aan dit project. Hij heeft zich vijf jaar met hart en ziel hiervoor ingezet. Zijn contract voor Family Office De Raekt B.V. is per 31 december 2019 afgelopen. Hij heeft besloten om zijn contract niet te verlengen. Hij wordt als CEO van Family Office De Raekt B.V. en van Florens Lake Resort & Spa voorlopig opgevolgd door Rob van Gansewinkel, voorheen CEO van de Ortessa en Husa Transportation Group. De succesvolle ondernemer treedt hiermee in de voetsporen van zijn vader Leo van Gansewinkel die in 2019 overleed. “We willen Paul Wehrens hartelijk bedanken voor zijn enorme inzet. Hij heeft dit complexe project met inzicht, een vooruitziende blik en consequent geleid. Ik kijk er nu naar uit om samen met mijn team ter plekke de ideeën van mijn vader met succes voort te zetten en onze toekomstige gasten een optimaal Zwitserleven gevoel te bieden”, aldus Rob van Gansewinkel. Hij wordt hierbij ondersteund door Miriam Malzkeit, CEO van de exploitatiemaatschappij en in die functie verantwoordelijk voor de pre-opening en de leiding van het resort na de opening.
Florens Lake Resort Spa 20 Brienzersee terras
Florens Lake Resort Spa 20 kamer