Baskenland, Cantabrië en Rioja - het andere Spanje

6-7-23. Beleef Spanje anders. Vivencia Travel heeft een 15-daagse fly-drive rondreis samengesteld door het relatief rustige en onbekende Baskenland, Cantabrië en Rioja in Noord-Spanje.
Spanje-San-Sebastian-baai.jpg

Van prachtige binnenlanden tot aan zonnige kustdorpjes en van kunst, cultuur en heerlijk eten. Je gaat het allemaal beleven en ontdekken in het noorden van Spanje!

Noord-Spanje, verrassend veelzijdig!
Wil je weten waar de Spanjaarden in eigen land op vakantie gaan? Tijdens de rondreis - Parels van Baskenland & Cantabrië - ga je het ontdekken! Verken cultuur minnend Bilbao (waar dit weekend de Tour de France start) en breng een bezoek aan het wereldberoemde Guggenheim museum (alleen al de buitenkant van het gebouw is het bekijken meer dan waard!). Ga relaxen op één van de uitgestrekte en vaak verlaten zandstranden, breng een bezoek aan een traditioneel vissersdorpje en proef de zee op je bord. Vervolg je weg naar grote hoogtes in de indrukwekkende bergen van de Picos de Europa en reis via de glooiende wijngaarden van de Rioja naar de in mist gehulde wouden van Baskenland. Kortom; waar je ook van houdt, Noord-Spanje biedt het allemaal! 
Spanje-San-Sebastian-Guggenheim.jpg

Culinair San Sebastián!
Ook het charmante San Sebastián, misschien wel de allermooiste stad in Baskenland, is onderdeel van je reis. Deze gezellige oude stad ligt in een baai en is omgeven door hoge bergen. Houd je van lekker eten? Dan zit je hier op rozen. Je kunt er werkelijk op iedere straathoek de heerlijkste Pintxos (kleine variant van de bekende tapas) proeven. En… wist je dat er in San Sebastián maar liefst negen sterrenrestaurants zijn? Niet voor niets wordt deze stad ook wel het culinaire epicentrum van Spanje genoemd. Ook de kustroute tussen San Sebastián en Bilbao vraagt erom verkend te worden. Breng dan gelijk een bezoek aan San Juan de Gaztelugatxe. Dit spectaculaire schiereiland was decor voor de hitserie ‘Game of Thrones’. Buiten de betoverende schoonheid, doet deze plek mysterieus en sprookjesachtig aan. 

Bijzonder overnachten
Boek je bij Vivencia Travel een reis, dan logeer je gegarandeerd op de leukste adressen: kleinschalig, karakteristiek, bijzonder gelegen en vaak gerund door locals die de leukste tips hebben. Zo overnacht je in het mooie Bilbao, maar ook op adressen midden in de natuur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heus landhuis omringd door wijngaarden? Een wijnproeverij mag dan natuurlijk niet ontbreken. Of word wakker met het geluid van fluitende vogels en geniet van een fenomenaal uitzicht op de bergen. Na het ontbijt kun je hier heerlijk wandelen. 
Spanje-San-Sebastian-berghut.jpg

Vliegen of toch met de eigen auto
Niet iedereen wil met het vliegtuig op vakantie. Daarom is de 15-daagse fly-drive rondreis naar het noorden van Spanje ook met de eigen auto te maken. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Vivencia Travel: telefoon: 0570 769157, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Over Vivencia Travel
Bij Vivencia Travel kennen de reisspecialisten de bestemming én de aangeboden accommodaties als geen ander. En die kennis delen ze graag! Laat je ontzorgen en kies voor een bestemming weg van het massatoerisme waarbij beleven en ontdekken centraal staat. Logeer op de leukste vakantieadressen, ontdek ‘hotspots’ buiten de gebaande paden, maak kennis met prachtige landschappen die zo kenmerkend zijn voor de streek en laat je verrassen door nieuwe geuren en kleuren. Kortom: beleef een onvergetelijke reis naar een mediterrane bestemming. Kijk voor het complete reisaanbod op https://www.vivenciatravel.nl/