Tiroler Zugspitz Arena verkennen in combinatie e-bike & hike

26-4-23. Met een e-mountainbike vergroot je als bergwandelaar enorm je actieradius. Het is een ideale combi om de uitgestrekte Tiroler Zugspitz Arena te verkennen.
Tiroler-Zugspitz-Arena-hike_en_bike-23-bergmeer.jpg

Je fietst van wandelroute naar wandelroute waarbij je onderweg geniet van vele prachtige panorama’s. Met e-bike & hike is afwisseling verzekerd en beleef je de mooiste avonturen. Informatie: www.zugspitzarena.com.
Tiroler-Zugspitz-Arena-hike_en_bike-23-bike.jpg

De Tiroler Zugspitz Arena is bij uitstek het gebied voor deze combi omdat alle e-MTB routes aansluiten op tal van hike-rondes. Je bepaalt zelf hoe licht of zwaar je de tocht maakt. Er is keuze uit meer dan 100 e-MTB routes en nog veel meer wandelroutes, op allerlei niveaus.

Je huurt in de Zugspitz Arena de nieuwste e-mountainbikes voorzien van uitstekende vering en sterke elektromotoren. Onderweg stel je de ondersteuning in naar jouw eigen sportieve mogelijkheden. Je krijgt ook altijd een uitgebreide instructie om comfortabel en veilig over alle bergpaden te fietsen. Het is ook mogelijk om samen met een gids op pad te gaan.
Tiroler-Zugspitz-Arena-hike_en_bike-23-Grubigstein.jpg

eMTB-routes in de Tiroler Zugspitz Arena
In de Tiroler Zugspitz Arena vind je uiteenlopende eMTB-routes: van eenvoudige gravelpaden tot meer uitdagende tracks. Door de extra e-power worden ver uit de buurt liggende en hooggelegen bestemmingen makkelijk bereikbaar.

De regio telt ontelbare laadpunten en uitstekende fietsspecialisten. Klik hier voor de routes van de Approved Bike Area. Of ga naar de website www.zugspitzarena.com/nl en plan eenvoudig de route die bij je past. Bij de fietsverhuur hebben ze ook altijd goede e-bike & hike tips.
Tiroler-Zugspitz-Arena-hike_en_bike-23-bos_en_bike.jpg

Genieten in de regionale hutten & almen
Na een sportieve inspanning volgt natuurlijk af en toe een stop een rustmoment. De vele gezellige almen en hutten in de Tiroler Zugspitz Arena bieden alles wat je wenst aan eten, drinken en terrassen te midden van de imposante bergen. Bij elke hut geniet je van Tiroolse gastvrijheid, stevige regionale specialiteiten en onvergetelijke panorama’s.
Tiroler-Zugspitz-Arena-hike_en_bike-23-Grubigstein-hiken.jpg

Tiroler Zugspitz Arena
De Tiroler Zugspitz Arena staat bekend om de vele, prachtige familiehotels en campings waar je heerlijk kunt verblijven. Met de auto ben je er zo, het ligt in Tirol net over de grens met Duitsland. Het gebied telt zeven charmante dorpjes aan de zonzijde van de Zugspitze. Het is een oase van ruimte, rust en prachtige natuur, maar ook een gebied waar je samen enorm veel kunt beleven. Met het Z-ticket kun je gratis gebruikmaken van het openbaar vervoer in de Tiroler Zugspitz Arena.
Tiroler-Zugspitz-Arena-hike_en_bike-23-Blindseetrail.jpg

Informatie
Op www.zugspitzarena.com/nl vind je alle accommodaties in de regio met veel interessante aanbiedingen. Voor persoonlijk contact bel je met +43 567 320 000 of mail je naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..