Innsbruck neemt je mee op een virtuele vakantie

Innsbruck mariahilf kleurplaat15-4-20. Nu we allemaal thuis zitten snakken we naar een leuk reisje of vakantie. Helaas we moeten nog even wachten. We kunnen wel alvast virtueel op bezoek in Innsbruck en omgeving.Zet 'figln' nu op je bucket list
Deze lentesport is niet zo bekend maar super tof om te doen. Op kleine ski's, die speciaal gemaakt zijn voor de zachtere voorjaarssneeuw, suis je van de piste's af. Op de Nordkette, naast Innsbruck, is het een hit! Hier kun je vast virtueel figln.
Innsbruck Figln Nordkette

Kleurplaat voor de kleinsten
Voor de kleine reizigers die zich thuis vervelen heeft Innsbruck een aantal kleurplaten verzameld met Tiroolse thema's. Zoals bijvoorbeeld het bekende uitzicht aan de oevers van de Inn. De kleurplaten vind je hier. 
Innsbruck mariahilf kleurplaat

Innsbruck is ideaal voor kinderen
In het voorjaar van 2019 was Tikva met haar gezin in Innsbruck. Samen testten zij de kindvriendelijkheid van de stad. Conclusie: nooit meer voorbij rijden op weg naar wintersport of naar het zuiden. Innsbruck is een topbestemming met kinderen. Lees hier het hele reisverslag.
Innsbruck gezin op reis

Tiroler dans tutorial
Begin de dag met een dansje! Een vrolijk begin van de dag gegarandeerd wanneer je midden op het plein onder 'het gouden dak' staat, tussen Tiroler dansers en muzikanten. Nu je niet naar Innsbruck kunt reizen kun je dit toch van heel dichtbij meemaken. Via deze link kun je ervaren hoe het is als je zelf het middelpunt bent van een spontane dansvoorstelling middenin de stad en alvast oefenen voor je volgende bezoek!
Innsbruck Tiroler dans

Instagrammable Swarovski
Denk jij dat Swarovski alleen maar gaat over kristallen beeldjes bij je oma in de vitrinekast? Think again! Vlakbij Innsbruck ligt Swarovski Kristallwelten. Een hyper modern belevingscentrum met allerlei prachtige kunstwerken en optische illusies gemaakt van het beroemde kristal. Het is een van de meest bezochte plaatsen in Oostenrijk, en na het zien van deze beelden van OostenrijkTV weet je waarom!
Innsbruck TV Kristallwelten