Norwegian Cruise Line stunt met 35% korting op droomreizen

NCL Norwegian Cruise Line 21 Griekenland14-11-21. Norwegian Cruise Line (NCL), de baanbrekende innovator op het gebied van wereldwijde cruisereizen, onthult haar “Greatest Deal Ever” met een korting van 35% op cruises en FlyCruise pakketten.

 


Behalve de riante korting op de cruisesnaast presenteert NCL de Free at Sea deal, waarbij gasten voor alle 5 de cruise pakketten maar €99,- per persoon betalen. Net op tijd voor het Black Friday en Cyber Monday vakantiedealseizoen. Bovendien heeft NCL de verkoop geopend van routes tot de zomer van 2024, met de meeste routes ooit! Met daarbij nieuwe aanleghavens, waaronder La Romana, Dominicaanse Republiek; Sendai (Ishinomaki), Japan; en Dutch Harbor, Alaska.
NCL Norwegian Bliss Ketchikan Alaska 21 neus

Of cruisereizigers nu de succesvolle Breakaway Plus Class-schepen van NCL willen ervaren met Norwegian Encore, Bliss, Joy en Escape of het nieuwste schip, Norwegian Prima (vanaf de zomer 2022 in service), gasten kunnen vanaf 16 november tot en met 9 december 2021 profiteren van de "Greatest Deal Ever" van NCL. Naast de 35% korting op het tarief van de FlyCruise pakketten, kunnen reizigers die op zoek zijn naar de beste prijs-kwaliteitverhouding op zee ook alle 5 Free at Sea pakketten voor €99,- per persoon ontvangen, waaronder een drankenpakket, specialty dining pakket, internetpakket, $50 korting voor excursies aan wal en 3e en 4e gast die alleen voor de prijs van de belastingen meevaren (alleen op geselecteerde afvaarten)*. De "Greatest Deal Ever" is beschikbaar voor alle vertrekken, alle reisschema's en alle gepubliceerde reisdata vanaf 2021 tot en met de onlangs vrijgegeven reisschema's tot en met de zomer van 2024.

"We zijn er trots op dat we onze gasten een nog grotere selectie van afvaarten en de beste waarde op zee kunnen bieden om hen te helpen bij het plannen van een onvergetelijke cruisevakantie", zegt Kevin Bubolz, Manging Director Continental Europe van Norwegian Cruise Line. “Zoveel reizigers zijn op zoek naar het inhalen van verloren tijd en nu bieden we hen unieke routes om die bestemmingen op hun bucketlist af te vinken waar ze de afgelopen anderhalf jaar misschien naar hebben verlangd. Deze havenrijke routes geven onze gasten meer tijd om unieke bestemmingen als een local te verkennen en te genieten van de culturele ervaringen om hen heen.”

BRAND FIRSTS
Het assortiment van nieuw geopende routes omvat 35 vertrekhavens over de hele wereld, waaronder twee nieuwe thuishavenbestemmingen – Haifa, Israël en La Romana, Dominicaanse Republiek. De nieuw vrijgegeven routes brengen reizen terug die volgend jaar geschiedenis zullen schrijven (Norwegian Epic zal in november 2022 haar debuut maken in Haifa, de grootste internationale zeehaven van Israël). Daarom zal het schip vanaf 8 november 2023 tot en met 12 december 2023 opnieuw 11- en 12-daagse mediterrane open-jaw afvaarten aanbieden van en naar Haifa, Israël en Civitavecchia (Rome), Italië. Het schip zal mooie bestemmingen bezoeken zoals Livorno (Florence) en Napels, Italië; Kusadasi en Istanbul, Turkije; Piraeus (Athene), Patmos en Rhodos, Griekenland; en Limassol, Cyprus. NCL Norwegian Cruise Line 21 GriekenlandDeze reisroute omvat ook 17 uur haventijd in Ashdod, Israël, waardoor gasten voldoende tijd hebben om de metropool stad Tel Aviv te verkennen, evenals een van de oudste steden ter wereld, Jeruzalem. Voor reizigers die op zoek zijn naar haven intensieve routes, zal Norwegian Sky de eerste zijn die een reeks van zevendaagse Zuid-Caribische cruises vaart van 8 januari 2024 tot en met 22 april 2024 vanuit La Romana, Dominicaanse Republiek met elke dag een bezoek aan een andere haven. Dit maakt NCL de enige grote cruisemaatschappij die Zuid-Caribische reizen vaart zonder zeedagen. Daarnaast zal NCL op 10 april 2024 een 12-daagse trans-Pacifische reis aanbieden op Norwegian Jewel van Tokio, Japan naar Seward, Alaska, waarbij twee nieuwe havens, voor de maatschappij, worden aangedaan, waaronder Sendai (Ishinomaki), Japan en Dutch Harbor, Alaska.

Enkele hoogtepunten zijn:
ALASKA
Op 22 april 2024 en 25 september 2024 biedt Norwegian Spirit opnieuw haar "Fire and Ice"-reizen aan - een open-jaw reisroute van en naar Honolulu en Vancouver, langs de tropische eilanden van Hawaï en prachtige steden van Alaska. Gasten zullen het paradijs ontdekken terwijl ze overnachten in Nawiliwili (Kauai) en eilandhoppen naar Kahului (Maui) en Hilo, Hawaii en dan zeilen naar de Last Frontier waar het schip langs gletsjers vaart naar het Glacier Bay National Park and Preserve, een Werelderfgoed van de Verenigde Naties, gevolgd door bezoeken aan Juneau, Icy Strait Point, Skagway en Ketchikan, Alaska. Voor degenen die als eerste deze unieke reisroute willen ervaren, zal de debuut cruise "Fire and Ice" plaatsvinden op 12 juni 2022, gevolgd door een tweede cruisereis op 3 oktober 2022.

GRIEKSE EILANDEN EN MIDDELLANDSE ZEE
Norwegian Epic maakt haar debuut op 22 december 2023 in Triëst (Venetië), Italië en Koper, Slovenië tijdens haar 14-daagse cruisereis in de Grand Mediterranean. De route biedt nul zeedagen en overnachtingen in Dubrovnik, Kroatië op kerstavond, evenals Barcelona en Palma Mallorca, Spanje om het nieuwe jaar te vieren.
Norwegian Escape biedt tussen april 2024 en oktober 2024 vijf afvaarten van 10 tot 11 dagen door de Grand Mediterranean, waarbij gasten meer dan minimaal 105 uur zullen besteden aan het verkennen van mediterrane havens in Kroatië, Frankrijk, Griekenland, Italië, Malta en Spanje. Tijdens de afvaart van 24 april 2024 zal het schip Ibiza, Spanje aandoen met een vertrek om middernacht, zodat gasten kunnen genieten van de late avonduren van de beroemde stad. Het schip zal ook haar debuut maken in Palma de Mallorca, Spanje. Norwegian Escape biedt vanaf 26 mei 2024 ook een reeks zevendaagse rondreiscruises vanuit Barcelona aan, met nul zeedagen en een bezoek aan zes aanloophavens, waaronder Cannes, Frankrijk; Livorno (Florence), Civitavecchia (Rome), Napels en Cagliari, Italië; en Palma de Mallorca, Spanje. Gasten hebben de kans om meer dan 11 uur door te brengen in Livorno (Florence), Civitavecchia (Rome) en Napels, drie van de meest historisch en cultureel rijke steden in Italië.
Norwegian Pearl vaart van 26 mei 2024 tot 27 oktober 2024 een reeks zevendaagse rondreizen vanuit Triëst (Venetië), Italië, waarbij twee middeleeuwse ommuurde steden worden bezocht: Kotor, Montenegro en Dubrovnik, Kroatië. Een laat vertrek in Santorini, Griekenland voor gasten om van hun pittoreske zonsondergang te genieten.

CANADA & NIEUW ENGELAND
Van 2 tot en met 25 september 2024 biedt Norwegian Joy zeven-en-acht-daagse open-jaw afvaarten aan vanuit New York City en Quebec City, een van de best beoordeelde havens van onze gasten die de routes van Canada en New England Reizigers kunnen voor en na de cruise een verlengd verblijf plannen in elke stad om nog meer van de bestemmingen te genieten.

PANAMA KANAAL
Norwegian Joy vaart op 25 november 2023 een 11-daagse open-jaw cruise van Miami naar Panama City, waar gasten meer dan acht uur in alle havens hebben. Met een volle 13 uur in Willemstad, Curaçao, ideaal voor een duikavontuur of een wandeling langs hun pittoreske pier met kleurrijke koloniale Nederlandse gebouwen. Het schip biedt ook twee 15-daagse afvaarten op 6 januari 2024 door het Panamakanaal met open-jaw cruisereizen vanuit Miami en op 26 januari 2024 vanuit Los Angeles, waar ze zal overnachten in Panama City. Hier kunnen gasten het oude koloniale centrum verkennen of genieten van het bruisende nachtleven.

CARAÏBEN
Verschillende NCL-schepen zullen in het Caribisch gebied te vinden zijn, met drie schepen die voor het eerst een bezoek brengen aan Grand Turk, Turks- en Caicoseilanden. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe havens.

Norwegian Getaway maakt op 21 december 2023 haar debuut in Grand Turk, Turks- en Caicoseilanden tijdens haar 12-daagse vakantiezeilen vanuit New York City, waar gasten kerstdag zullen doorbrengen in het tropische San Juan, Puerto Rico; terwijl Norwegian Joy haar debuut zal maken in Grand Turk, Turks- en Caicoseilanden tijdens een zomerreis vanuit New York City in augustus 2024.

Norwegian Joy zal op 16 oktober 2023 haar debuut maken in Philipsburg, St. Maarten en Kralendijk, Bonaire tijdens haar 12-daagse cruise in de Zuidelijke Caraïben van New York City naar Miami.

Norwegian Jade maakt op 26 november 2023 haar debuut in Puerto Plata, Dominicaanse Republiek; Grand Turk, Turks- en Caicoseilanden; en St. George's, Grenada, tijdens haar 14-daagse Zuid-Caribische reis vanuit Tampa, Florida.

BERMUDA
Norwegian Joy biedt van 9 april 2024 tot 11 oktober 2024 vier-, vijf- en zevendaagse rondvaarten aan van New York City naar Bermuda waarbij de zevendaagse afvaarten tot 55 uur in de haven van de Royal Naval Dockyard bieden. Momenteel is NCL de enige cruisemaatschappij die drie dagen in Bermuda verblijft, zodat gasten kunnen winkelen in de hoofdstad Hamilton of kunnen ontspannen op de beroemde roze zandstranden van de bestemming.

NOORD-EUROPA
Norwegian Getaway biedt op 13 mei 2024 een cruisereis van negen dagen aan vanuit Kopenhagen, waarbij gasten de kans krijgen om in negen dagen, zeven verschillende landen in Noord-Europa te bezoeken: België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk. Reizigers kunnen zich volledig in elke stad onderdompelen, aangezien de reisroute hen in staat stelt om meer dan negen uur in elke haven door te brengen, met 14 uur in Parijs en 15 uur in Berlijn.

Voor een volledige lijst van NCL’s nieuwe routes, meer informatie over de bekroonde vloot van 17 schepen of om een ​​cruise te boeken, neem contact op met een NCL reisprofessional of bezoek www.ncl.com