YAYS appartement voor twee of het hele gezin

20-3-23. Alle tijd om uitgebreid te kokkerellen in de keuken van je YAYS appartement.
YAYS-Antwerpen-23-keuken.jpg

Denk jij tussen het koekjes bakken met de kinderen door aan de tienduizend andere dingen die je nog moet doen? En hoe vaak heb jij zeeën van tijd om uitgebreid te koken met je geliefde? Laat je to do lijst en je verplichtingen voor wat ze zijn en trek eropuit om de heerlijkste momenten te beleven met je partner of gezin in een YAYS appartement. Duik de stad in op zoek naar culinaire inspiratie en de lekkerste ingrediënten, trek daarna een wijntje open in je YAYS keuken en kook samen de sterren van de hemel.

Vanuit YAYS Willemspark in Den Haag is het een kwartiertje lopen naar de Bookstor waar je kostelijk kunt rondsnuffelen tussen de kookboeken. Kies een uitdagend recept, haal de ingrediënten in de Foodhallen in de binnenstad of in Scheveningen en de koffie voor na bij Koffiebranderij Boon en… koken maar! In het Cacao Museum in Amsterdam doe je ideeën op om thuis in je YAYS appartement een experimenteel proeverijtje te doen, bijvoorbeeld met een chocolade & kaas pairing. In Antwerpen vind je bijzondere kookboeken in Luddites Books & Wine, waar je in hun wijnbar in alle rust recepten uitkiest die je straks wilt gaan uitproberen. Of neem de kinderen mee naar de historische overdekte markt van Issy-les-Moulineaux: Les Halles d’Issy. Deze Parijse markt, op loopafstand van je YAYS appartement, is net weer open na een grote renovatie. Koop de meest verse ingrediënten en maak hemelse gerechten met je kleine masterchefs. Zoek je een specifiek ingrediënt? Onze YAYS Insiders kennen de beste adresjes in de stad.
YAYS-23-Conservatoire-du-Cafe.jpg

YAYS voelt als thuis op vakantie
In je comfy YAYS appartement kom je niet alleen om te slapen, je komt hier om te wonen. Maar dan wonen zonder een vinger uit te steken, want alles wordt voor je geregeld. Maak onbeperkt gebruik van je ruime keuken die volledig is uitgerust met alles wat je nodig hebt om uitgebreid te kokkerellen. Als de kinderen voldaan op bed liggen, ploffen jullie op de bank om samen een leuke film te kijken, of zet je wat goede muziek op en dans je de woonkamer rond. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je iemand stoort, want je hebt alle privacy. En is er wat, roep dan de YAYS Insider die dag en nacht voor je klaarstaat.
YAYS-Antwerpen-23-keuken-2man.jpg