Logis presenteert de mooiste terrassen in Nederland

Logis De Klomp 21 terras29-4-21. Maanden is er reikhalzend naar uitgekeken en dan is het zo ver! De terrassen zijn open in Nederland en dat betekent dat iedereen op zoek is naar een mooi buitenplekje om buiten te genieten.

 


Met de voetjes in het zand? Liever temidden van kastelen of in de bossen? Wij geven drie tips voor mooi terras in een heerlijke omgeving. Aan jou de keus waar je gaat genieten in de buitenlucht.
Logis Camperduin terras zalm

Beste hotel restaurant van Gelderland
Logis logoBoetiek hotel Bonaparte is een uniek en eigenzinnig hotel in de achterhoek. Het prachtige monumentale pand uit 1870 beschikt over een fijn terras en ligt temidden van lommerijke bossen en vlak bij het pittoreske dorpje Lochem.
Hier vind je nog de authentieke Achterhoekse gastvrijheid en ontbreekt het aan niets. Zoals de eigenaren Harm Oosting en Toni Hoevers zelf zeggen: “BonAparte is het beste alternatief voor thuis”.
Ook voor culinaire belevingen ben je hier op de juiste plek. Bij restaurant “Défi” wat de Franse benaming voor uitdaging is, gaan chef-kok Ronald Gebbinck & sous-chef Joey Veltink geen uitdaging uit de weg. Ze zetten de mooiste gerechten op tafel. Van een klassieke lunch tot huisgemaakte luxe broodjes, bij Bonaparte wordt gewerkt met lokale producten en dat proef je!
Onlangs is boetiekhotel Bonaparte uitgeroepen tot ”beste hotel van Gelderland”.
TIP: Verleng je terrasbezoek met een nachtje weg.
Logis Bonaparte Lochem terras

Voetjes in het zand
Strandhotel Camperduin is de ideale plek om uit te waaien en op te laden. Tussen zee, strand, duin en polder vind je hier een oase van rust.
Op het prachtige terras van restaurant Struin kies je uit (H)eerlijke gerechten van lokale producenten terwijl je de zee op de achtergrond hoort ruisen. Ook starten vanaf hier verschillende fiets- en wandeltochten. Kies bijvoorbeeld voor een wandeling door een van de mooiste duingebieden van Nederland – De Schoorlse duinen. Of fiets de polderfietsroute dwars door de duinen met een geweldig uitzicht op de Noordzee.
Logis Camperduin terras

Kastelen in het Vechtdal
Herberg De Klomp is een rustiek landhuis in het Overijsselse Vechtdal, een natuurrijke, groene en gastvrije bestemming. Op het zonnige terras is het bij De Klomp genieten van culinaire hoogstandjes, maar ook van een simpel kopje koffie of thee met iets lekkers.
De omgeving leent zich perfect voor wandel- en fietstochten, zoals het Vechtdalpad waar wandelaars hun hart kunnen ophalen, maar ook een fietstocht langs de vele kastelen die het Vechtdal rijk is, is een aanrader. Voor E-bikers biedt De Klomp een e-bike oplaadpunt. Even uitrusten op het terras terwijl de batterij wordt opgeladen en zowel jij als je fiets kunnen er weer met volle energie tegenaan.
Logis De Klomp 21 terras