Savoie Mont Blanc stuurt iedereen een warme groet

Savoie Mont Blanc 21 hart12-3-21. We hebben het wintersportseizoen in Savoie Mont Blanc officieel vaarwel gezegd en we kijken positief vooruit naar het voorjaar en de zomer van 2021.

 


Ondertussen werkt het team van Toerisme Savoie Mont Blanc erg hard om de nodige voorbereidingen te treffen voor het aankomende seizoen. We hopen je dan ook graag te kunnen ontvangen in de Franse Alpen. Daarom deze warme groet vanuit Savoie Mont Blanc om je een hart onder de riem te steken. 

Blijf gezond en veel liefs vanuit Savoie Mont Blanc!
Savoie Mont Blanc 21 hart

Over Savoie Mont Blanc
Savoie Mont Blanc beslaat maar liefst twee derde van de Franse Alpen. Het is de overkoepelende naam van de Franse departementen Savoie en Haute-Savoie. Het gebied herbergt 112 skigebieden die behoren tot de top in de wereld. Dat betekent eindeloze afdalingen, majestueuze besneeuwde bergtoppen en winterse vergezichten. Naast een wintersport-walhalla is Savoie Mont Blanc ook zeer aantrekkelijk in het zomerseizoen. Prachtige wandelingen, uitdagende fietsroutes, luxueuze kuuroorden en grandioze gorges. Voor elk type vakantieganger is er wat wils. Kijk voor meer informatie op https://www.savoie-mont-blanc.com/en
Savoie Mont Blanc waterval