Saksen toerisme breidt Nederlandstalige website flink uit

21-6-22. Al vele jaren zijn Nederlanders de grootste groep buitenlands inkomend toerisme in de Duitse deelstaat Saksen en zijn hoofdstad Dresden. Vandaar een volledig vernieuwde Nederlandstalige website.
Saksen-website-22-Welkom.jpg

Inspelend op deze grote belangstelling is de Nederlandstalige website volledig vernieuwd en uitgebreid met extra reistips en diverse nieuwe functies. De inhoud is nu zo veelomvattend, dat sprake is van een grote online reisgids. Vanzelfsprekend is er alles te vinden over de toeristische bezienswaardigheden, waaronder Dresden en Leipzig, historische stadjes, kastelen, UNESCO werelderfgoed, natuurgebieden en culinaire tradities. Nieuw is accommodatie zoeken op regio en deze direct kunnen reserveren. Maak een nieuwe ontdekkingsreis op: www.saksen.info 
Saksen-website-22-historische_stadjes.jpg 
De website biedt alle ingrediënten om een reisbezoek aan Saksen optimaal te plannen naar ieders wensen en voorkeuren. Een omgeving gespot om te verblijven? Tik de locatie in en de zoekmachine komt met alle verblijfsmogelijkheden. Er zijn selecties te maken op hotels, pensions, B&B’s, vakantiehuizen, enzovoort. Beschikbare data en prijzen worden meteen getoond en de gekozen locatie is direct te reserveren.
Saksen-website-22-water.jpg  

Naast vele bezienswaardigheden is Saksen een geliefde ‘groene bestemming’ met veel natuurgebieden. De vernieuwde website speelt daar op in met gedetailleerde informatie over de vele fiets- en wandelroutes, waaronder de bekende Elberadweg, Malerweg en Kammweg.
Saksen-website-22-beweegt.jpg  

Ook zijn er complete hoofdstukken over de deelstaat Saksen en haar bevolking. Lees waarom de Saksen een trots volk zijn met een rijke geschiedenis vol innovaties. Porselein werd er uitgevonden, het is de bakermat van Audi, de ‘Vliegende Hollander’ van de Saksische componist Wagner en een uitvinding als de BH maakte het leven van vrouwen tot op de dag van vandaag veel gemakkelijker.
Saksen-website-22-Actief_in_de_natuur.jpg 

Saksen, een ontdekkingsreis dichtbij
Saksen, hoofdstad Dresden, ligt zo’n 500 kilometer van de Nederlandse grens. Meer reisinformatie op de Nederlandstalige site: www.saksen.info