Curaçao superlocatie voor huwelijksreis én trouwdag

Curacao Santa Barbara Marcella Leonardo Wedding17-2-20. Jij droomt er al jaren van, maar moet jouw partner nog overtuigen: een Caribische bruiloft. Onder de tropische zon, met de voeten in het zand en een aansluitende huwelijksreis.

 

 

De jurk heb je al uitgekozen, de trouwlocatie ook, nu rest alleen nog de grootste uitdaging: het overtuigen van je partner. Moeilijk? Nee hoor! Met deze argumenten zegt hij direct: I do!

1. Trouwen op een tropisch eiland als Curaçao bekent zon verzekerd!
Is het bij een Hollandse bruiloft maar de vraag of de weergoden je goed gezind zijn... op een bounty eiland als Curaçao ben je vrijwel zeker van stralend weer! Als extra bonus krijg je een gratis zomerkleurtje dat natuurlijk nóg meer opvalt bij een witte jurk. Zo valt het huwelijk zeker niet in het water (tenzij je er een pool- of beachparty van maakt).
Curacao Santa Barbara Marcella Leonardo Wedding 

2. Een honeymoon begint al tijdens de bruiloft
Geen stress voor de bruiloft, want je bent direct in een vakantiestemming eenmaal geland op het eiland. Tijdens de dagen voorafgaand aan het huwelijk heb je rustig de tijd om je voor te bereiden en na het feest plak je er direct een week achteraan, of twee. En bovendien: niet alleen jij, maar ook je gasten zullen in relax modus zijn. Als dat geen sfeer-boost is! 

3. Alle vliegen in één klap: jouw vrijgezellenfeest op het eiland
Waarom combineer je de bruiloft niet meteen met de vrijgezellenfeesten? De bruiloft wil je waarschijnlijk toch pas een paar dagen na aankomst plannen, zodat je even de tijd hebt om te acclimatiseren. Dat biedt de ideale gelegenheid om in de eerste dagen de vrijgezellenactiviteiten te organiseren. Quad-tours, snorkelen, jetskiën, borrelen, feesten of barbecueën. Er is genoeg te doen! Sommige resorts, zoals het Santa Barbara Beach & Golf resort, bieden zelfs al deze activiteiten aan vanuit één locatie. Ideaal! 
Curacao Old Quarry resort Blue Sky

4. Een select gezelschap van VIP's
Echte vrienden en de meest hechte familieleden zullen de moeite nemen om vrij te vragen en een reis te boeken voor jullie huwelijksfeest. Dat betekent: geen gedoe over de gastenlijst. Al die verre ooms en tantes en vage (oud-)collega's die anders alleen langskomen om de bar-rekening te spekken blijven lekker thuis! Geen onbekende gezichten in de trouwfoto's of ongemakkelijke gesprekken met kennissen van kennissen. Zo wordt jouw bruiloft extra intiem en memorabel. 

5. Een 'destination wedding' is niet alleen voor het bruidspaar maar ook voor de gasten onvergetelijk
Tijdens het reizen maak je de mooiste herinneringen. Jullie huwelijksvakantie zal niet alleen voor jullie een hoop nieuwe ervaringen opleveren, ook voor jullie gasten. De dagen voor en na het huwelijk kunnen zij heerlijk hun eigen gang gaan, het eiland verkennen en van de rust aan het strand genieten. 
Curacao Old Quarry resort Blue Sky

Is hij nog niet overtuigd? Neem dan snel een kijkje op de website van Santa Barbara voor wat extra inspiratie!

Over bruiloften op het Santa Barbara Resort Curaçao
Het Santa Barbara Beach & Golf resort ligt op een oude plantage aan de Spaanse waterbaai op Curaçao. Het prachtige witte privéstrand, de Caribische zee en de groene golfbaan omringen het resort en creëren een paradijselijke sfeer. Er zijn verschillende mogelijkheden om zowel buiten als binnen feesten of ceremonies te houden. De weddingplanner en het evenemententeam van Santa Barbara helpen graag bij het organiseren van en onvergetelijke bruiloft. 

Extra leuk: organiseer je jouw bruiloft bij Santa Barbara Beach & Golf resort, dan verdien je gratis extra's voor jouw honeymoon! Klik HIER voor meer informatie en Klik HIER voor de weddingplanner.