Curaçao heeft beste golfbaan van Caribisch gebied

Curacao Old Quarry resort Blue Sky11-4-19. Old Quarry, de golfbaan van Santa Barbara Beach & Golf Resort op Curaçao, is door USA Today 10Best Reader's Choice Awards gekroond tot beste baan van het Caribisch gebied.

 

 

De hoge kwaliteit van de golfbaan, die werd ontworpen door de bekende golbaan-designer Pete Dye, reflecteert de hoge standaard van het luxueuze Santa Barbara Beach Resort. Het unieke parcours, dat de naam Old Quarry draagt - bestaat uit 18 holes, die spelers van ieder leven genoeg uitdaging bieden wanneer zij de zorgvuldig aangelegde baan verkennen. Met op de achtergrond de bekende Curaçaose Tafelberg en het rustgevende geluid van de branding van de Caribische zee staat Old Quarry garant voor een magische sportbeleving.
Curacao Old Quarry holes

"Het is een enorme eer dat de kwaliteit van Old Quarry voor de tweede keer wordt erkend door USA Today 10Best," zegt Rob de Bekker, algemeen directeur van Santa Barbara Beach & Golf Resort. "Dat onze golfbaan genomineerd werd door een selectie van de beste redacteuren en experts uit de branche is al een hele eer op zich. Het feit dat we vervolgens op de eerste plaats eindigen door de stem van gasten die Old Quarry uit eerste hand hebben ervaren maakt het extra speciaal." 

Old Quarry is niet alleen toegankelijk voor gasten van het resort, maar ook voor locals en andere eilandbezoekers. Een verblijf in het Santa Barbara Beach & Golf Resort kan gecombineerd worden met aantrekkelijke golfpakketten, maar er zijn ook losse clinics en lessen in groepsvorm of privé te boeken.
Curacao Old Quarry begroeiing 

Al vanaf $139.50 p.p.p.n. (op basis van een 2 persoonsverblijf) kunt u de Onbeperkte Golf Beleving boeken. Voor reizigers die aankomen tussen 1 april en 24 december 2019 bestaat dit pakket onder meer uit:

•Luxe accommodatie met gratis kamer upgrade
•Onbeperkt golfen op Old Quarry
•Old Quarry memorabilia met een waarde van $75 per gast, inclusief golfmateriaal en accessoires
•Welkomstgeschenk
•Vroeg inchecken / laat uitchecken

 Het uitgebreide activiteitenaanbod van Santa Barbara Beach & Golf Resort reikt echter nog veel verder. Zo kunnen gasten ook een mountainbike tour, jetski tour, snorkel- of duiles, (SUP)yogales, tennisles, pilatesles of historische wandeling boeken. Het resort telt 350 luxe gastenkamers en suites die het een ideaal toevluchtsoord maken voor zowel grote (zakelijke) groepen, als voor families, stellen en soloreizigers. Even opladen, ontspannen of juist inspannen behoort allemaal tot de mogelijkheden dankzij het diverse aanbod.
Curacao Old Quarry resort Blue Sky

Over Santa Barbara Beach & Golf Resort
Met prachtige uitzichten op zee en een uitgestrekt wit privéstrand ligt Santa Barbara Beach & Golf Resort op een idyllische plek aan de Spaanse Water-baai, op 25 minuten van de Curaçaose hoofdstad Willemstad. Het resort biedt naast 350 luxe suites en gastenkamers ook een spa, 24-uur fitnesscentrum, 3 zwembaden, 4 restaurants en een duik- en watersportschool. Golfers kunnen hun hart ophalen op de Old Quarry golfbaan die in 2019 werd herkozen als 'beste golfbaan van het Caribisch gebied', door USA Today 10Best. Deze bestaat uit 18 holes die werden ontworpen door de beroemde golfbaan-designer Pete Dye. Zakelijke gasten kunnen gebruik maken van 3.500m2 aan vergaderruimte en is daarmee de grootste evenementenlocaties van het eiland.