Holland America Line versterkt entertainment met nieuwe shows

17-4-24. Holland America Line breidt haar bekroonde entertainment line-up uit met de introductie van verschillende nieuwe shows op het World Stage podium in 2024.
Holland-America-Line-entertainment-24-3x-opening.jpg

Vier nieuwe shows zullen een frisse draai geven aan het klassieke format van cruiseproducties. Aanvullende nieuwe producties uit verschillende regio's zullen zorgen voor een verscheidenheid aan optredens gericht op de lokale cultuur waar de schepen cruisen.

Naast het World Stage podium, breidt Holland America Line het ‘Rolling Stone Lounge’ concept voor rockmuziekliefhebbers uit op meer schepen van haar vloot. De populaire Billboard Onboard muziekervaring, waarbij twee pianisten al dan niet op aanvraag pop hits ten gehore brengen, wordt verder versterkt.

"In de afgelopen jaren hebben we één van de sterkste entertainmentervaringen op zee opgebouwd, door te werken met muzikanten en dansers van wereldklasse", zegt Bill Prince, vice president entertainment. "Het toevoegen van deze nieuwe theaterervaringen bouwt voort op ons momentum."

Sinds februari 2024 debuteert de cruisemaatschappij met vier shows waarin zang en dans samenkomen in een nieuwe beleving op de World Stage. Deze concertachtige producties worden geleid door drie multigetalenteerde headliners, die worden bijgestaan door een ensemble van zangers en dansers. De nieuwe shows op een rij:

“Song & Dance”: In een studio backlot setting, met wisselende achtergronden en decors, brengen twee hoofdrolspelers een concert vol met musicalnummers uit Broadway, Hollywood en meer.
“Classic Act”: Las Vegas op zee, waar iconische vrouwelijke artiesten uit de concert- en nachtclubscene worden gevierd in een grootschalige productie
“All That!”: Sluit je aan bij ons studiopubliek terwijl we onze eigen versie van de klassieke tv-variëteitsshows uit de jaren '60, '70 en '80 presenteren. Hoofdacts schitteren op het podium met zang, dans en een vleugje komedie.
“Hey, Mr. DJ”: Beroemde radio-dj's nemen je mee op een muzikale reis van de jaren '60 tot nu, terwijl ze pophits ten gehore brengen tijdens dit concert

Deze nieuwe shows, die dienen als anker voor de entertainmentprogrammering, zijn sinds februari 2024 op schip Eurodam geintroduceerd en zullen tegen eind juni van dit jaar ook te zien zijn op de schepen Rotterdam, Zuiderdam en Nieuw Statendam waarna ze later dit jaar ook worden aangeboden op andere schepen.
Holland-America-Line-entertainment-24-Zuiderdam-ain_Stage.jpg

Als aanvulling op deze nieuwe shows op de World Stage, biedt Holland America Line producties die specifiek zijn voor elke regio, zodat gasten een andere line-up krijgen wanneer ze cruisen in Alaska, het Caribisch gebied, Europa, Zuid-Amerika en andere regio's over de hele wereld.

Op cruises in de Caraïben, op de schepen Rotterdam en Eurodam, voert Island Magic unieke orkestrale steeldrumconcerten op met een veelzijdig repertoire dat varieert van traditionele eilandmuziek tot unieke versies van klassieke en popsongs. Op cruises naar Canada en New England wordt op de schepen Volendam en Zuiderdam de nieuwe show Breton Thunder geïntroduceerd, een authentieke Nova Scotia muziekbeleving die de Europese wortels van het gebied benadrukt.

Tijdens Europese cruises met de schepen Nieuw Statendam, Rotterdam en Zuiderdam wordt klassieke strijkmuziek opgevoerd door het Chordial Chamber Trio en Pantheon, een dynamische groep Europese tenoren.

Op Alaska cruises blijven de elite leden van Step One Dance Company te zien, die innovatieve choreografie combineren met artistieke projecties en hiermee unieke shows creëren. Major Fourth zal ook het podium betreden met vier zangers die impactvolle harmonieën ten gehore brengen uit alle genres en decennia. Tijdens cruises in Alaska zal ook een nieuw programma genaamd "Bestemming: Alaska" worden gepresenteerd. Deze show is bedoeld om gasten enthousiast te maken over de bestemming en zal hoogtepunten van excursies aan land tonen die ze kunnen boeken om het meeste uit hun cruise te halen.

Naast de shows en optredens op de World Stage zorgen andere muziekconcepten aan boord voor entertainende muzikale belevingen met voor elk wat wils.

Rolling Stone Rock Room is de ultieme live muzieklocatie op de schepen Koningsdam, Nieuw Statendam en Rotterdam waar rockliefhebbers genieten van hun favoriete klassieke hits, rechtstreeks uit de toplijst van Rolling Stone magazine.

Billboard Onboard omarmt een vernieuwd pianobarconcept door de lens van Billboard's hitparadehits, met elke avond een ander muziekthema.

BB King’s Blues Club blijft het middelpunt van de muziekscene op Koningsdam, Nieuw Statendam en Rotterdam.
Holland-America-Line-entertainment-24-Rotterdam-BB-King_stage.jpg

Daarnaast zal een live klassiek muziektrio te zien op de World Stage tijdens geselecteerde Europese cruises en tijdens Grand en Legendary Voyages in de Explorer's Lounge.

Het entertainmentaanbod varieert per schip, afhankelijk van de lengte van de cruise en de bestemming van het schip.

Meer informatie over Holland America Line vind je hier:
Website        www.hollandamerica.com/nl 
Facebook     www.facebook.com/HollandAmericaLine  
Instagram    www.instagram.com/hollandamericaline