Oceania Cruises laat zijn gasten genieten van culinair topniveau

15-4-24. Oceania Cruises is 's werelds meest toonaangevende culinaire cruisemaatschappij.
Oceania-Cruises-24-3x-opening.jpg

De zeven kleine, luxueuze schepen van de maatschappij vervoeren maximaal 1.238 gasten en bieden de beste cuisine op zee en routes met vele bestemmingen over de hele wereld. Van Alaska en het Caribisch gebied tot het Panamakanaal en vele Europese bestemmingen. Deskundig samengestelde reiservaringen aan boord van de designer-geïnspireerde, schepen doen meer dan 600 marquee en boutique havens aan in meer dan 100 landen op zeven continenten op reizen die variëren van zeven tot meer dan 200 dagen. Het merk heeft een nieuw schip, Allura, waar 1.200 gasten aan boord kunnen, in bestelling voor oplevering in de zomer van 2025.
Oceania-Cruises-24-Grand_Dining_Room.jpg

Fine dining op zee
Oceania Cruises staat bekend om het leveren van The Finest Cuisine at Sea®, een mantra dat het bedrijf kenmerkt en vormgeeft. Eten vormt de kern van de ervaring aan boord van alle schepen en de wereldwijde bestemmingen die men bezoekt. 
Oceania-Cruises-24-Soiedini_Ember.jpg

De O-klasse schepen, Marina en Riviera, zijn ontworpen door fijnproevers voor fijnproevers. Ze introduceren de allereerste kookschool op zee, een element dat Oceania Cruises nog verder heeft ontwikkeld met Vista en Allura.  De R-klasse schepen, Nautica, Sirena, Regatta en Insignia, bieden een selectie van specialiteitenrestaurants en fine dining aanbod is het hoofdrestaurant in de Grand Dining Room. Voor gasten die streven naar exclusiviteit, biedt Oceania Cruises private fine dining-ervaringen zoals Privée en La Reserve, die zorgvuldig samengestelde combinaties presenteren.
Oceania-Cruises-24-owners_suite_bedroom.jpg

Over Oceania Cruises
Oceania Cruises is 's werelds grootste culinaire cruisemaatschappij. De zeven kleine, luxueuze schepen van de maatschappij vervoeren maximaal 1.238 gasten en bieden de beste cuisine op zee en routes over de hele wereld. Deskundig samengestelde reiservaringen aan boord, doen meer dan 600 marquee en boutique havens aan in meer dan 100 landen op 7 continenten. Met reizen die variëren van 7 tot meer dan 200 dagen. Het merk heeft een tweede schip in de Allura-klasse met 1.200 gasten in bestelling voor levering in 2025. Oceania Cruises is eigendom van Norwegian Cruise Line Holdings Ltd., een gediversifieerde cruise-exploitant van toonaangevende wereldwijde cruisemerken waaronder Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises.
Oceania-Cruises-24-schip.jpg
Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. is een toonaangevende wereldwijde cruisemaatschappij die de merken Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises exploiteert. Met een gecombineerde vloot van 29 schepen met meer dan 60.000 ligplaatsen bieden deze merken routes naar ongeveer 500 bestemmingen wereldwijd. De rederij heeft nog acht schepen gepland voor oplevering, verdeeld over de drie merken.