Holland America Line presenteert top promotie ‘Have it all Plus’

26-12-23. ‘Have it All Plus aanbieding bevat o.a.: gratis hut upgrade en populaire extra’s zoals excursietegoed, fooien, specialiteitendiner(s), een signature drankenpakket, een WiFi-pakket en speciale kindertarieven.
Holland-America-Line-23-Noordam.jpg

Gasten die voor 31 januari 2024 een cruise boeken, krijgen bovenop de aanbieding tot $500 boordtegoed om aan boord te spenderen

Rotterdam, 22 december 2023 - Het aanbiedingsseizoen in de cruisesector, ook wel ‘Wave Season’ genoemd, is deze maand van start gegaan. Dit seizoen brengt de beste cruisedeals van het jaar. Holland America Line lanceert in dit verlengde haar ‘Have it All Plus’- aanbieding. Deze promotie loopt tot en met 29 februari 2024, maar voor early birds, die vóór 31 januari boeken, komt daar een extra boordtegoed tot $500 bovenop. Voor gasten die een cruise willen beleven in 2024 of 2025 is dit hét moment om te boeken en te profiteren van de beste deals.
Holland-America-Line-23-Noordam-Sydney.jpg

Gasten die in de periode vanaf nu tot 29 februari 2024 een geselecteerde cruise inclusief het ‘Have it All’ voordeelpakket boeken voor een cruise vanaf de zomer van 2024 tot en met de lente van 2025, genieten van extra voordelen met de ‘Have it All Plus’ aanbieding. De voordelen omvatten onder andere een gratis hut upgrade en gereduceerde tarieven voor kinderen. Als bonus ontvangen gasten die vóór 31 januari 2024 boeken extra boordtegoed, dat bedrag kan oplopen tot $500 per hut. De hoogte hangt af van de lengte van de reis. Dit voordeel komt bovenop de voordelen van het ‘Have it All’- voordeelpakket van landexcursies, drankjes, diners in specialiteitenrestaurant(s), fooien en WiFi, die ook bij de cruiseprijs zijn inbegrepen.

"Naast dat december de feestmaand is, is het ook weer dé tijd van het jaar dat het belangrijkste aanbiedingsseizoen van de cruisesector is gestart. Tijdens dit seizoen profiteren reizigers van de beste voordelen," zegt Nico Bleichrodt, Vice-president International Sales van Holland America Line. "We hebben een aantal interessante nieuwe routes voor 2024 en 2025, alsook enkele favoriete bestemmingen die zeer gewaardeerd worden door onze vaste gasten, zoals routes in Alaska, Europa en het Caribisch gebied.
Holland-America-Line-23-flyer_3x.jpg

‘Have it All Plus’ promotie voordelen op een rij
* Gratis hut upgrades: Gasten kunnen een hut met zeezicht boeken voor de prijs van een binnenhut, en een hut met privé-balkon voor de prijs van een hut met zeezicht.
* Gereduceerde tarieven voor kinderen: Gasten van 18 jaar en jonger die als derde of vierde gast in een hut reizen, kunnen tegen gereduceerd tarief mee op geselecteerde cruises in 2024 en 2025 waardoor een gezinsvakantie betaalbaarder wordt.
* Boordtegoed: Gasten die voor 31 januari 2024 hun geselecteerde cruise boeken krijgen er nog extra boordtegoed bovenop. Bij cruises met een lengte van 6-9 dagen is dit ter hoogte van $100 per persoon, bij cruises van 10-20 dagen $150 per persoon, bij cruises langer dan 21 dagen $200 per persoon. Bij Alaska Cruisetours is dit $150 per persoon en bij de Legendary cruises $250 per persoon. Het boordtegoed kan worden gebruikt voor diners in specialiteitenrestaurants aan boord, maar ook voor spa behandelingen, landexcursies of aankopen in de giftshop.
Holland-America-Line-23-Koningsdam-Geiranger.jpg

‘Have it All’ voordelen inbegrepen bij premium tarief
Als gasten een cruise boeken met het ‘Have it All’ voordeelpakket, dan zijn er vijf hoogwaardige voorzieningen inbegrepen waarbij de lengte van de cruise van belang is voor de hoeveelheden en bedragen: een excursietegoed variërend van $100 tot $300 afhankelijk van de lengte van de cruise, één tot drie diners in specialiteitenrestaurants, eveneens afhankelijk van de lengte van de cruise, een Signature Drankenpakket, fooien en een WiFi-pakket. Met de ‘Have it All Plus’- aanbieding komen deze extraatjes bovenop de upgrade van de hut, gereduceerde tarieven voor kinderen en het boordtegoed.
Holland-America-Line-23-Westerdam-Glacier_Bay_Alaska.jpg

Met deze promotie kunnen reizigers Alaska, het Caribisch gebied, Mexico, Noord-Europa, het Middellandse Zeegebied, het Panamakanaal, Hawaï, de Stille Zuidzee, Zuid-Amerika en Antarctica, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland, de Amerikaanse kust/Stille Oceaan en nog veel meer verkennen. Ook de Alaska Cruisetours, die een Alaska cruise combineren met een landarrangement naar Denali en de Yukon, zijn inbegrepen.