Virtuele fietstochten met profwielrenners in Slovenië

Slovenië virtual fietstour poster18-2-21. Fiets een route mee met Primož Roglič, Matej Mohorič, Jani Brajkovič of Jan Tratnik en geniet thuis op hometrainer of zitbank van virtuele fietstochten door Slovenië.

 

 

Fietsliefhebbers kunnen binnenkort thuis genieten van vijf mooie fietstrajecten door het landschap van Slovenië. Het verkeersbureau van Slovenië lanceert vijf virtuele fietstochten op de Rouvy app, een trainingsapp voor fietsers. Hoewel er uiteraard niets zo mooi is als fietsen in de buitenlucht, wil het verkeersbureau in deze pandemietijden fietsliefhebbers toch binnenshuis enthousiasmeren over de schoonheid van Slovenië als fietsvakantiebestemming. Fiets op je hometrainer mee met profwielrenners uit Slovenië of geniet gewoon vanaf je bank van de mooie routes. Alle trajecten zijn ook te bekijken via het You Tube kanaal van Rouvy met Engelstalig commentaar. De virtuele fietstochten starten 5 achtereenvolgende zaterdagen van 27 februari tot en met 27 maart om 19.00 uur.
Slovenië virtual fietstour MTB

Data virtuele fietstochten:

27 februari: route Cerklje – Krvavec (13,8 km) - Matej Mohorič (Bahrain Victorius)

6 maart: route Črnomelj – Novo mesto (42,3 km) - Jani Brajkovič (Adria Mobil)
Slovenië virtual fietstour gezin

13 maart: route Izola – Šmarje – Koper (39 km) - Jan Tratnik (Bahrain Victorius)

20 maart: route Bohinj – Bled – Pokljuka (40,3 km) - Primož Roglič (Jumbo Visma)

27 maart: Chronometer Ljubljana (17,6 km)
Slovenië virtual fietstour MTB rust

Slovenië biedt eindeloze fietsmogelijkheden en duizenden kilometers fietspaden, zowel voor families met kinderen die op vlak terrein willen pedalen – de oostelijke regio Prekmurje is het vlakste gedeelte - tot en met hemelse en spectaculaire afdalingen voor mountainbikers. Kinderen tot 14 jaar moeten een helm dragen. Op de site van het Sloveens verkeersbureau is een zeer informatieve Engelstalige fietsbrochure te downloaden. Handig is ook de Cycling Accommodation folder van het verkeersbureau met een overzicht van fietsvriendelijke hotels en campings. Wildkamperen is verboden.
Slovenië virtual fietstour poster

Nadere info op www.slovenia.info 
Slovenië logo 21