Bucuti & Tara Beach Resort live op instagram Travel + Leisure

1-8-22. Travel + Leisure hoofdredactrice Jacqui Gifford ging op 13 juli 2022 live op Instagram om haar glas te heffen en te proosten op de winnaars van de 2022 World's Best Awards, waaronder het Bucuti & Tara Beach Resort.
Bucuti-Tara-zwembad.jpg

Het adults-only hotel was het enige hotel op Aruba die de World's Best Awards lijst behaalde. Het Bucuti & Tara Beach Resort was trots om deel uit te maken van de viering en om uitgeroepen te worden tot de 25 beste vakantiehotels in het Caribisch gebied, Bermuda en de Bahama's.

"Nu het reizen weer aantrekt en mensen op zoek zijn naar nieuwe reis ideeën en inspiratie, ben ik verheugd dat ik deze ongelooflijke bron van favoriete plaatsen en bedrijven van onze lezers kan delen", zei Travel + Leisure hoofdredacteur Jacqui Gifford. "Je zult bestemmingen vinden die je meenemen en een duidelijk gevoel van behoren geven - of je je nu richt op het opnieuw verbinden met de natuur of jezelf wil onderdompelen in lokale culturen. Onze felicitaties gaan uit naar de winnaars van dit jaar voor hun bijzondere gastvrijheid en voor het creëren van unieke ervaringen die alle soorten reizigers aanspreken."
Bucuti-Tara-ingang.jpg

World’s Best Awards
De World's Best Awards, die nu voor de 27e keer worden uitgereikt, weerspiegelen wat veeleisende reizigers die Travel + Leisure lezers denken dat de beste reiservaringen ter wereld zijn. Ontworpen om te dienen als een betrouwbare bron voor miljoenen enthousiaste reizigers, deelt Travel + Leisure: ‘’De beste resorts in het Caribisch gebied, Bermuda en de Bahama’s, volgens de lezers van Travel + Leisure, zetten het oogverblindende landschap van de regio in het middelpunt.

Travel + Leisure is een van 's werelds meest prestigieuze en betrouwbare reis media kanalen. Kritische lezers vertrouwen op het platform voor inspiratie tijdens het plannen van hun volgende avonturen, welke gebaseerd zijn op authenticiteit en passie. Op alle platforms streeft Travel + Leisure ernaar om de ervaringen van reizigers te verbeteren, hen tijdens hun reis van dienst te zijn en hen durven te laten dromen.
Bucuti-Tara-Beach_Palmtrees.jpg

Deze aanpak wordt gedeeld en is terug te vinden tijdens de exacte vakantie-ervaring waar gasten zich in kunnen laten onderdompelen in het Bucuti & Tara Beach Resort. Gasten die verblijven in het Eagle Beach resort ontdekken waarom elementen als romantiek, wellness en duurzaamheid worden ondersteund door het zijn van het Nr. 1 hotel voor romantiek in het Caribisch gebied en Top 10 in de wereld. Terwijl het resort tegelijkertijd het Caribische eerste en enige gecertificeerde koolstofneutrale hotel is.

Om meer te ontdekken zijn de Travel + Leisure 2022 World's Best Awards te zien in het augustusnummer 2022 van Travel + Leisure dat op 22 juli in de kiosken ligt. Online is het magazine hier te vinden.