Battle of Africa vakantiepret met Robinson-proeven

Charlies Travels BoA 19 schilderijenFilm 304-12-19. Charlie’s Travels is gestart met de uitzending van Battle of Africa. Een ludiek concept dat een groot succes is onder studenten.
Expert in off the beaten track reizen door Afrika, Charlie’s Travels, zet wederom een ludieke actie op de kaart: Battle of Africa. Na een voorselectie gingen in totaal acht afgevaardigden van vier verschillende studentenverenigingen in Nederland de strijd met elkaar aan tijdens Expeditie Robinson- en Wie is de Mol?-achtige proeven op Afrikaanse bodem. Het doel van het bijzondere project: het belichten van de diversiteit van Afrika als bestemming en meer onbekende plekken in de spotlight zetten. De hele wedstrijd is door een professionele filmcrew in een serie van 6 afleveringen vastgelegd en gaat vandaag in première op de videokanalen van Charlie’s Travels.
Charlies Travels BoA 19 trailer

Battle of Africa
Met ‘Battle of Africa’ wil Charles Witlox, oprichter en eigenaar van reisorganisatie Charlie’s Travels, diverse Afrikaanse bestemmingen op een bijzondere manier belichten. “Met dit project willen we een jongere doelgroep, met name (oud)studenten, bekend maken met een andere kant van Afrika. Van de urban en artsy wijken van Johannesburg, tot de waanzinnige natuur van Swaziland. In deze serie wordt duidelijk dat er een enorm speelveld ligt voor lustrumreizen en groepsreizen binnen het Afrikaanse continent”, aldus Witlox. Voor deze competitie gingen honderden studenten uit Groningen, Leiden, Delft en Utrecht de strijd met elkaar aan, voor het winnen van de reis naar Afrika waar de echte ‘Battle of Africa’ zou worden gespeeld. De uiteindelijke finalisten werden in Zuid-Afrika, Swaziland en Mozambique aan diverse Expeditie Robinson-achtige proeven blootgesteld. Daarbij werd ook het thuisfront via sociale media betrokken, wat de impact van de actie nog meer heeft vergroot.
Charlies Travels BoA 19 street art

De serie
De unieke wedstrijd ‘Battle of Africa’ is door een filmcrew van Charlie’s Travels professioneel vastgelegd in een serie van zes afleveringen. In elke aflevering worden de kandidaten uitgedaagd tijdens diverse proeven en wordt er aandacht besteed aan de bestemmingen Zuid-Afrika, het meer onbekende Swaziland en Mozambique. De première van deze nieuwe online serie is op dinsdag 3 december om 17:00 uur. De ontknoping van het hele spel zal op 19 december worden uitgezonden op de kanalen van Charlie’s Travels.
Charlies Travels BoA 19 fietsen

Meer informatie over Battle of Africa vind je op:
https://lustrum.charlies-travels.com/serie-battle-of-africa-2019/  
Charlies Travels BoA 19 schilderijen

Over Charlie’s Travels
Charlie’s Travels is dé reisspecialist als het gaat om op maat gemaakte off the beaten track-ervaringen in Afrika. Het verhaal achter het bureau Charlie’s Travels leest als een jongensboek: na zijn studententijd besluit oprichter Charles Witlox reizen door Afrika te organiseren. Van lustrumreizen voor jaarclubs, tot unieke reisbelevingen voor koppels en families, alles op maat en afgestemd op de wensen van de reiziger. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met een internationaal reislustig team van zo’n 30 man, opererend vanuit de jungle villa in Nairobi, Kenia. Naast het organiseren van reizen, produceert Charles met zijn team tevens zijn eigen Afrika reisprogramma op YouTube, waarin hij het échte Afrika laat zien. Meer informatie over Charlie’s Travels is te vinden op www.charlies-travels.com
Charlies Travels 19 Charlie op dak