Win een reis naar Kenia op de Vakantiebeurs

Film 30Charlie Kenia Vakantiebeurs 19 youtube8-1-19. Columbus Magazine & Charlie's Travels & Turkish Airlines geven je op de Vakantiebeurs de kans om een reis te winnen naar Kenia.

 

 

 

Dit is Charlie. Vanuit het Charlie's Travels hoofdkwartier in Nairobi verkent hij het Afrikaanse continent om de best bewaarde geheimen, de mooiste plekken en de meest bijzondere ervaringen te ontdekken.
Charlie Kenia Nairobi

Jaloers? Dat hoeft helemaal niet! Hij is bereid al zijn tips met jou te delen. Charlie's Travels biedt namelijk unieke 'off the beaten track' experiences aan. Denk bijvoorbeeld aan een motorsafari met de Maasai, een kitesurf vakantie aan de Keniaanse kust of een avontuurlijke huwelijksreis. Hij stelt het programma samen op basis van jouw voorkeuren en zijn expertise.
Charlie Kenia Vakantiebeurs 19 wijzen

Tijdens de vakantiebeurs zal Charlie zijn verhalen en ervaringen delen op de stand van Columbus Magazine. Kom jij ook langs?

Z O  M A A K  J E  K A N S  O P  D E  R E I S  N A A R  K E N I A

Kom 10/11/12/13 januari langs op de stand van Columbus Magazine tijdens de Vakantiebeurs 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Maak een foto met de attributen in de stand en post deze op Instagram met daaronder een uitleg waarom jij deze reis zou moeten winnen en wie je mee zou nemen.

Tag & volg @columbusmagazine, @charliestravels en @turkishairlines. 

Je vindt de Columbus stand in hal 12, nummer A.108