YAYS wint Serviced Apartment Awards voor The Crane en Paris Issy

22-5-23. YAYS is verkozen tot Best Property 1 to 20 Units en Best Property 21 to 70 Units tijdens de Serviced Apartment Awards.
Yays-Den-Haag-voordeur.jpg

Het team van YAYS nam tijdens de feestelijke ceremonie in Londen de prijs in ontvangst. ''Deze overwinningen zijn een bewijs van het talent en de dynamiek van het groeiende YAYS-team dat gastvrijheid altijd voorop stelt. We streven ernaar om uitzonderlijke gastervaringen te blijven leveren in  Amsterdam The Crane by YAYS en YAYS Paris Issy, terwijl we verder gaan met onze spannende uitbreidingsplannen.''

De Serviced Apartment Awards 2023 zijn de eerste en enige awards voor en door de internationale sector van serviced apartments, aparthotels, long en short-term verhuur. YAYS was in totaal in vijf categorieën genomineerd, namelijk: 

  • Best Operator 201+ Units: YAYS Group
  • Best Property 1 to 20 Units: Amsterdam The Crane by YAYS
  • Best Property 21 to 70 Units: YAYS Paris Issy
  • Best Property 71+ Units: YAYS Antwerp Opera
  • Best Interior Design: YAYS Design Lab

Yays-Antwerpen-kamer.jpg
Amsterdam The Crane by YAYS: Best Property 1 to 20 Units
YAYS heeft de Best property 1 - 20 units award gewonnen met de locatie Amsterdam The Crane by YAYS. Amsterdam The Crane by YAYS is gesitueerd in een monumentaal pand, namelijk de voormalige Figee kraan 2868 die oorspronkelijk gebouwd is in 1957. YAYS faciliteerde de renovatie in samenwerking met de initiatiefnemers, gemeente Amsterdam en Monumentenzorg. Het interieur is verzorgd door de Nederlandse designer Edward van Vliet. Geschiedenis, design en architectuur komen samen bij Amsterdam The Crane by YAYS.
Yays-crane-apartment-bedroom-deck-2.jpg
Gasten kunnen hier genieten van optimaal comfort terwijl ze zich onderdompelen in het rijke erfgoed van The Crane. Deze accommodatie biedt een modern design en een prachtig uitzicht over het IJ. Met een perfecte beoordeling in 2022 en uitstekende recensies op populaire platforms zoals Booking.com en Airbnb, spreekt The Crane nieuwsgierige reizigers aan die op zoek zijn naar bijzondere ervaringen.

YAYS Paris Issy: Best Property 21 - 70 Units
YAYS heeft de Best property 21 - 70 units award gewonnen met de locatie YAYS Paris Issy. Dit aparthotel ligt in het groenste deel van de stad, tussen uitgestrekte openbare parken en slechts 10 minuten lopen van het historisch centrum. Het hotel biedt 38 design appartementen met volledig uitgeruste keukens, beveiligde parkeergelegenheid en een prachtig gedeeld dakterras met uitzicht op de Eiffeltoren. Wat YAYS Paris Issy echt speciaal maakt, is de rijke filmgeschiedenis. Het gebouw zelf was ooit een centrum voor de ontwikkeling van filmstrips tijdens de bloeiende filmindustrie van Frankrijk. Dit unieke erfgoed zie je overal in de appartementen terug met authentieke beelden van beroemde Franse acteurs en actrices, waardoor gasten ondergedompeld worden in de betoverende wereld van de Franse cinema.
Yays-paris-issy-one-bedroom-bank.jpg