Kacheln mit Karl door de Dolomieten in Zuid-Tirol

Mondschein 4 20 Karl onderweg bergenFilm 3017-4-20. Hotelhouder Karl Weissensteiner van Aktiv- und Wohlfühlhotel DAS Mondschein neemt ons mee voor een schitterende motortrip in de bergen van Zuid-Tirol.

 

 

Aktiv- und Wohlfühlhotel DAS Mondschein in het Eggental is nog gesloten. Het is stil aan Stenk 4 in Eggen. Het is rustig op de wegen in Zuid-Tirol. Normaliter zou Karl Weissensteiner in deze periode al volop onderweg zijn met zijn gasten om schitterende motortochten door de Dolomieten te maken. Kacheln mit Karl, zo heet dat. De populaire waard van hotel Mondschein kent de mooiste wegen in Zuid-Tirol en hij doet niets liever dan zijn gasten meenemen en hen de weg te wijzen in de prachtige omgeving. Maar helaas, nu kan het nog even niet.
Mondschein 4 20 Karl onderweg brug

Neemt niet weg dat het bij Karl al wekenlang ontzettend kriebelt om de gashendel open te draaien op de slingerende wegen en door de uitdagende haarspeldbochten. Het is schitterend weer. De motor staat gereed. Waar wacht je dan nog op. "Op onze gasten," laat de hotelhouder en reisbegeleider weten. "Gezellig met een groep enthousiaste motorrijders eropuit. Daar heb ik zin in. En ik weet dat de gasten die elk jaar naar Mondschein komen daar ook zin in hebben." Het hele team van Aktiv- und Wohlfühlhotel DAS Mondschein hoopt dat ze op korte termijn hun klanten weer mogen ontvangen en verwennen.
Mondschein 4 20 Karl onderweg bergen

Voor het zover is dat de grenzen weer open gaan en hotels en restaurants de toeristen in Zuid-Tirol weer kunnen ontvangen, neemt Karl ons mee op een van de mooiste tochten door de Dolomieten. Zodat we thuis een beetje kunnen genieten van de bergen en de natuur in het Eggental en daarbuiten. Voor deze digitale gelegenheid heeft de waard zijn favoriete route uitgekozen. De rit over de Rolle Pass naar Monte Cimon op 2415 meter hoogte. Een prachtige motortoer over 299 kilometer. Bekijk de route HIER op de kaart.

Mondschein 4 20 Karl lunch onderweg

Motorrijden maakt hongerig. Dus onderweg stopt Karl even voor een uitgebreide Tiroolse lunch. En dan weer terug naar huis. Waar het nu akelig stil is, maar waar iedereen wacht tot de motoren weer draaiend voor de deur klaarstaan voor vertrek van een gezellige trip onder leiding van Karl Weissensteiner. Bekijk HIER de film.
Mondschein 18 2
Ga voor meer informatie naar: https://www.hotel-mondschein.it/welcome/