Wacky Wheels maakt van Europa een escape room

Wacky Wheels 19 zandweg30-6-19. Europa als escape room. Wacky Wheels combineert het idee van de populaire escape room met een verrassende roadtrip. Je gaat puzzelend door Europa en weet niet waar je uit komt. Maar aan de finish is wel een feest.

 

 

Je laten opsluiten in kleine kamertjes om er vervolgens door middel van hints uit zien te komen. De escape room is populair. Nederland telt momenteel achthonderd escape rooms, verdeeld over vijfhonderd locaties en het fenomeen is daarmee een van de snelst groeiende bedrijfstakken van ons land. Maar het wordt nu nog leuker! In september reis je met Wacky Wheels een weekend lang al puzzelend door Europa, zonder enig benul over de eindbestemming. 
Wacky Wheels 19 dash
Het oplossen van moeilijke puzzels in de populaire escape room wint al jaren aan populariteit en wordt gezien als een leuk uitje voor vrienden, familie en/of collega’s. Oprichters van Wacky Wheels - Klaudia Yuser, Edwin Menzo, Johan Kruseman en Marco Mulder - wilden de escape room nog leuker maken en toverden om die reden een roadtrip door Europa om tot één groot spel: de escape room op wielen. ‘Nederlanders zijn reislustige mensen en houden van een spelletje. Met Wacky Wheels wilden we deze twee dingen combineren tot een mooi concept. De puzzels zijn inmiddels allemaal getest en we kijken enorm uit naar de eerste editie’, aldus Marco Mulder (oprichter, Wacky Wheels). 
Wacky Wheels 19 drieluik
Het leuke aan Wacky Wheels is dat vooraf niet bekend is waar jij en je team zullen eindigen. Tijdens een roadtrip van drie dagen ontcijfer je de route door het oplossen van escaperoom-achtige puzzels en kom je langs de meest bijzondere plekken in Europa. De puzzels vragen het nodige denkwerk, maar hebben in tegenstelling tot de reguliere escape rooms geen tijdslimiet. Je strijdt namelijk niet tegen de tijd, maar tegen andere teams!  De roadtrip wordt afgesloten met een feest op de laatste bestemming, waar het eindresultaat bekend wordt gemaakt. Na afloop van de drie dagen durende roadtrip is er namelijk één team dat met een prijs van € 250,- en de eervolle titel ‘Wacky Wheels Masters’ naar huis gaat. Wil jij ook een bijzondere roadtrip door Europa maken? Meld je dan voor de eerste editie van Wacky Wheels via www.wackywheels.nl. Het aantal plekken voor deelname is beperkt.    
Wacky Wheels 19 bosweg
Wacky Wheels is de enige, georganiseerde roadtrip die deelnemende teams tot het maximum uitdaagt. De puzzels op de route zijn ontworpen om teamleden tot het uiterste te pushen. In tegenstelling tot traditionele escape rooms is Wacky Wheels niet gebonden aan een specifieke kamer of lokatie, maar kan heel Europa het speelveld zijn! De allereerste editie van Wacky Wheels vindt plaats van 19 t/m 22 september en start in Eindhoven.
Wacky Wheels 19 zandweg