SIM-LAB Mercedes SLK Cup zal eindigen in een zinderende finale

Mercedes SLK Cup 21 neuzen6-10-21. Er wordt komende zaterdag een keiharde strijd verwacht in de SIM-LAB Mercedes SLK Cup. Vier rijders zullen vechten om de kampioenstitel. 

 
 

Zaterdag 9 oktober komen de matadoren van de SIM-LAB Mecedes SLK Cup nog drie keer tegen elkaar uit om het kampioenschap te beslissen op Circuit Zandvoort. We kunnen gerust stellen dat de spanning bij de rijders naar het kooppunt stijgt.
De onderlinge verschillen zijn zo klein dat de beslissing naar verwachting pas in de laatste wedstrijd zal vallen. Drie keer komen de coureurs aan de start om te vechten voor de laatste punten die er te verdelen zijn. Het zal een strijd worden tussen Dirk van Dijk (503),  Ad Bouman, Richard Schouteren (542) en Mike Rokven. 
Mercedes SLK Cup 21 Dirk van Dijk

Rookies
Bij de nieuwkomers in de klasse is de strijd ook nog niet gestreden. Bij de rookies zal het gevecht om de kampioenstitel gaan tussen Hans van den Berg en Stan Stultiens. 
Mercedes SLK Cup 21 neuzen

Drie wedstrijden
De finale vindt plaats op het circuit van Zandvoort waar de deelnemers aanstaande zaterdag in drie races de kans krijgen om voldoende punten te verzamelen voor de titel 'Kampioen 2021'. 
De eerste race is om 11.35 uur. Wie in het heetst van de strijd dan niet van de baan is geknikkerd kan om 14.25 uur voor een tweede poging het asfalt van het schitterende duinencircuit op. Misschien is de beslissing daarna al gevallen. Zoniet dan zullen de allerlaatste punten van 2021 moeten worden bevochten in de laatste race die om 16.05 uur van start gaat.
Mercedes SLK Cup 21 542

Winnaars en verliezers
Aan het eind van een ongetwijfeld zeer enerverende dag kunnen de winnaars hun feest vieren en de verliezers hun wonden likken. Laten we hopen dat het daarna nog lang gezellig zal blijven in de hospitality van Biesheuvel Autosport. 
Mercedes SLK Cup 21 hospitality