Michael van der Mark replica helm Arai RX-7 te koop

Arai RX 7V MvdMark 2019 lzij15-11-19. Nooit eerder werd er van een Nederlandse motorcoureur een replica helm op de markt gebracht. Die eer valt nu wel te beurt aan Superbike-coureur Michael van der Mark. Zijn Arai RX-7 ligt sinds deze week in de winkel.

 

 

Dat er van wereldberoemde motorcoureurs replica's te koop zijn van hun racehelmen is geen bijzonderheid meer. Van iedere goed presterende MotoGP- of Superbike-coureur is er in de loop der jaren wel een helm met zijn ontwerp op de markt verschenen. Een Nederlandse coureur was die eer nog niet te beurt gevallen. Maar nu is er dan de Arai RX-7 in de kleuren van Michael van der Mark. Het design van deze bijzondere helm is gedaan door MK art.
Arai RX 7V MvdMark 2019 rzij
Michael van der Mark werd in 2012 kampioen in de Superstock 600 klasse. In 2014 schreef hij de titel Wereldkampioen op zijn naam in de 600cc Supersportklasse. Het jaar daarna maakte hij de overstap naar het WK Superbike, waar hij opnieuw zijn klasse bewees. Die goede resultaten leidde in 2017 tot de overstap naar het officiële Pata Yamaha World SBK Team. Als je op dat niveau meerdere races weet te winnen word je een wereldberoemde coureur. En dan verdien je dat er een replica van je helm op de markt verschijnt.
Arai RX 7V MvdMark 2019 lzij
De helm is verkrijgbaar via elke Arai dealer in Nederland en kost € 999,- inclusief 21% BTW.
MIchael 2 Alex 3 2503018 portret