Antoine Biesheuvel maakt geen fouten en wint historische GTC

9-7-23. Tijdens de GTC Rally viel de beslissing in de NED Historic Rally in de allerlaatste meters.
GTC-Rally-23-Antoine-Biesheuvel-lv.jpg

Na een bijzonder spannende wedstrijd, besliste een klein foutje van Paul Lietaer op de voorlaatste proef over winst en verlies. De overwinning ging naar Antoine Biesheuvel met de BMW M3 E30 met 7"2 voorsprong.

"We hebben vanaf de start maximaal gereden," vertelde Biesheuvel. "Drie weken geleden gingen we hard van de baan in de Vechtdalrally. Drie weken lang heeft het team keihard gewerkt om ons aan de start te krijgen. Dit is een schitterende bekroning van dat harde werk. Maar, twee proeven voor het einde, toen ik een foutje had gemaakt en Paul weer een paar seconden voorsprong nam, dacht ik dat het voorbij was. Tot hij op De Hel een waterton raakte en zijn lichtbak beschadigde. Dat heeft op de laatste proef het verschil gemaakt," genoot Antoine Biesheuvel.

Paul Lietaer was natuurlijk teleurgesteld, al reed hij weer een knappe wedstrijd. "Op de rondkoers van De Hel raakte ik een waterton. Daardoor werd de lichtbak beschadigd. Op de laatste proef liep de riem van de koeling er af, waardoor de motor warm liep. Heel jammer..."
GTC-Rally-23-Paul-Lietaer-neus.jpg