Legends - boek vol Yamaha-successen van Agostini tot Quartararo

19-12-23. Een kroniek van 40 legendarische motorfietskampioenen, -contribuanten en -persoonlijkheden geschreven door de CEO van Yamaha Motor Europe; Eric de Synes.
Yamaha-Legend-23-Eric_de_Seynes.jpg

Eric de Seynes is al bijna 50 jaar een bevoorrechte speler en getuige in de motorwereld als monteur, rijder, journalist, producent, teammanager tijdens wereldkampioenschappen, directeur sponsoring van Formule 1- en Grand Prix-motorfietsen en organisator en promotor van kampioenschappen. De Seynes, momenteel president van Yamaha Motor Europe, heeft zich altijd ingezet om zijn passie dagelijks ten volle te beleven.

Deze unieke loopbaan heeft De Seynes een schat aan ervaring opgeleverd evenals een nauwe band met veel van de persoonlijkheden die het motorrijden hebben 'gemaakt' en de racelegenden die de afgelopen decennia wereldkampioenschappen hebben gewonnen.

In het 300 pagina's tellende boek "Legends" deelt De Seynes meer dan alleen zijn herinneringen. Hij bedankt degenen met wie hij zijn levensreis heeft gemaakt en hij deelt zijn passie door middel van 40 portretten van kampioenen en belangrijke figuren uit de wereld van het motorrijden.
Yamaha-Legends-23-cover.jpg

In een relaas vol persoonlijke herinneringen, anekdotes en niet eerder gepubliceerde foto's brengt De Seynes hulde aan de passie, het genie en het talent van degenen die de ongelooflijke geschiedenis van de motorsport hebben geschreven en nog steeds schrijven.

"Dit boek neemt ons mee naar de kern van passie, racen en de wereld van het motorrijden zoals we die allemaal liefhebben," aldus Jorge Viegas, voorzitter van de International Motorcycling Federation (FIM).
Yamaha-Legends-23-inhoud.jpg

Een geweldig eindejaarsgeschenk voor de echte motorraceliefhebber. 'Legends' is verkrijgbaar in zowel de Engelse- als de Franse taal en kan online worden besteld via Yamaha Motor of worden gekocht bij officiële Yamaha-dealers in heel Europa.

De opbrengst van de verkoop van 'Legends' wordt gedoneerd aan het Endowment Fund for Motorcycling Sport Heritage, een organisatie die zich inzet voor het behoud van het erfgoed van de motorsport.