Max Verstappen en CarNext lanceren The Fastest Egg Hunt

14-3-22. Unieke prijzen winnen met als hoofdprijs 'Als VIP naar de GP van Monaco' zijn te winnen in een zoektocht naar Paaseieren. Max Verstappen daagt je uit. https://bit.ly/3Jdo10T
Max-Verstappen-pasen-22-film.jpg

CarNext, één van Europa's meest toonaangevende online B2C en B2B marktplaatsen voor gebruikte auto's, introduceert The Fastest Egg Hunt met Formule 1 wereldkampioen Max Verstappen op de CarNext website. Fans krijgen de kans om gesigneerde verzamelobjecten van Max, tickets voor de Grand Prix in België en een VIP-trip naar het Formule 1-circuit van Monaco te winnen. Daarvoor moeten ze op zoek gaan naar speciale easter eggs die in één van de auto’s op de CarNext website verstopt zitten.
Max-Verstappen-pasen-22-flyer.jpg

Vanaf 21 maart zal CarNext elke maandag in de vier weken voor Pasen een paasei verstoppen in één van de auto’s die te zien is op CarNext.com. Om fans te helpen met zoeken krijgen ze hints van Max via zijn Facebook, Instagram en Twitter. De verstopte eieren bevatten verzamelobjecten, zoals racehandschoenen die door de F1 wereldkampioen zijn gesigneerd en gedragen, een helmvizier en een gesigneerd Red Bull Racing TAG Heuer horloge. 

Grand Prix tickets en VIP experience
Daarnaast bevat elk verrassingsei vier tribunekaarten voor de Belgische Grand Prix, die plaatsvindt op zondag 28 augustus 2022. Deelnemers krijgen daarnaast een unieke code waarmee ze kans maken op een volledig verzorgde VIP Experience voor twee personen voor de Grand Prix van Monaco, inclusief een rondleiding in de Red Bull Racing garage.

Speciaal voor de fans
Max Verstappen is enthousiast over de actie, en vertelt: "Het is altijd geweldig om met mijn partner CarNext samen te werken en ook deze keer hebben we iets speciaals voor mijn fans voorbereid. Over een paar dagen zal ik de eerste hint vrijgeven, dus maak je klaar, hou mijn sociale kanalen in de gaten en doe mee aan The Fastest Egg Hunt. Ik kijk ernaar uit dat het Formule 1 seizoen van 2022 van start gaat en dat ik jullie, de fans, weer bij de Grands Prix mag zien!" 

Unieke prijzen
“Als trotse partner van wereldkampioen Max Verstappen kijken we ontzettend uit naar The Fastest Egg Hunt. Met deze actie willen we de veelzijdigheid van het CarNext platform laten zien, maar belangrijker nog: we willen de fans van Max Verstappen blij maken met bijzondere en unieke prijzen in de aanloop naar wat hopelijk net zo’n fantastisch Formule 1 seizoen als vorig jaar gaat worden”, aldus Petra Vijverberg, Managing Director van CarNext Nederland. 

Voor meer details en informatie over de Fastest Egg Hunt, ga naar: https://www.carnext.com/nl-nl/de-snelste-eierjacht/

Over CarNext
CarNext is onderdeel van de Constellation Automotive Group, Europa's grootste verticaal geïntegreerde digitale marktplaats voor gebruikte auto's, die ook WeBuyAnyCar, cinch en BCA bezit. CarNext is een digitale marktplaats voor gebruikte auto's van hoge kwaliteit die actief is op het Europese vasteland. De missie van CarNext is om de manier waarop consumenten een gebruikte auto kopen te veranderen door een probleemloos kooptraject aan te bieden. Via de CarNext retail marktplaats kunnen klanten kiezen uit een breed aanbod van kwalitatief hoogstaande tweedehands auto's en ervoor kiezen om volledig online of in een CarNext winkel te kopen. Alle voertuigen zijn voorzien van een onderhoudshistoriek, 14 dagen geld terug garantie, thuislevering en aanvullende diensten. CarNext exploiteert ook een B2B online veilingplatform voor professionele kopers in 22 landen, ondersteund door een Trader app, internationale aankopen en bijkomende diensten.