RB 14 van Max is aangekomen in Batavia Stad

Max F1 auto Batavia Stad 21 rzij4-8-21. Voor wie het een droom is om de Formule 1-auto van Max Verstappen van dichtbij te zien, kan deze zomer zijn hart ophalen. Hij is bezorgd in Batavia Stad.

 


De meeste mensen kennen de raceauto van Max alleen van de televisie en normaal staat hij bij Red Bull Racing in Groot-Brittannië, maar vanaf dinsdag 3 augustus is de wereldberoemde bolide te bewonderen in Batavia Stad Fashion Outlet bij de Max Verstappen shop.
Max F1 auto Batavia Stad 21 neus

Uniek selfie-moment
In het heetst van de strijd om de titel van 2021 krijgt de Red Bull Racing-bolide een eigen ‘pitstraat’ in de bekendste shopstad van Nederland. Formule 1-fans kunnen de wagen twee maanden bewonderen, voordat Verstappen er hopelijk met de titel vandoor racet. De RB14 in 2021 livery is door CarNext, de partner van Max Verstappen, na een rondrit vanuit Breukelen door Amsterdam in Batavia Stad Fashion Outlet afgeleverd. De Formule 1-auto is midden in het centre in een glazen container geplaatst, zodat fans uitgebreid en vanuit verschillende hoeken met de bolide op de foto kunnen.

Fan van Max
Het is niet de eerste keer dat unieke en originele race-items van Verstappen te bewonderen zijn in Batavia Stad. Vorig jaar oktober opende de officiële Max Verstappen shop in Batavia Stad, om samen met de shop in het Limburgse Swalmen de vraag naar merchandise van de Formule 1-coureur aan te kunnen. Echte helmen van Max Verstappen stalen toen de show. 
Max F1 auto Batavia Stad 21 rzij

“Een bijzonder moment”, zegt Scott Otte, Marketing Director Batavia Stad Fashion Outlet: “Eén van onze kernwaarden is beautifully local en daarom zijn we er trots op dat deze sportheld en succesvolste coureur van Nederland met zijn officiële shop wederom wordt verbonden aan Batavia Stad Fashion Outlet. Onze bezoekers komen uit heel Nederland en we weten dat daar heel veel Max Verstappen-fans bij zijn. Zij kunnen hier nu met deze wereldberoemde Formule 1-bolide op de foto. Ook mooi omdat Batavia Stad dit jaar haar twintigste verjaardag viert. Om stil te staan bij dit jubileum worden er verschillende activiteiten georganiseerd. De komst van de RB14 in 2021 livery is natuurlijk ook voor ons daarmee een hoogtepunt.”