Experiencegift heeft leuke ideeën voor een moederdagcadeau

29-4-23. Zondag 14 mei viert Nederland Moederdag 2023, een feestelijke dag waarop moeders in het zonnetje worden gezet.
Experiencegfift-Moederdag-23-moeder-dochter-kleinkind.jpg

Omdat veel moeders nog altijd te weinig tijd voor zichzelf nemen, moedigt giftcardbedrijf Experiencegift Nederland aan moeders deze Moederdag te verwennen met wat extra ‘me-time’. En niet alleen moeders, hoewel Moederdag initieel natuurlijk om moeders draait, zien we de laatste jaren een trend in het geven van Moederdag cadeaus aan vriendinnen, tantes en oma’s. “En wat denk je van gezinnen zonder moeder? Wij vinden dat deze Moederdag al deze lieve zorgende mensen om ons heen eens flink in het zonnetje mogen worden gezet. Het cadeau daarvoor? Wat extra ‘me-time’”, aldus Loes Daniels – medeoprichter van Experiencegift.

Me-time voor moeders
Self-care is trending en toch nemen veel moeders nog te weinig momentjes voor zichzelf. Dit terwijl diverse onderzoeken uitwijzen dat het nemen van tijd voor jezelf een positief effect heeft op je welzijn. Het reduceert stress en het helpt je fysiek, emotioneel en spiritueel op te laden om het dagelijkse – vaak drukke – leven beter aan te kunnen. “Zelf ben ik net moeder geworden en ik weet hoe moeilijk het is om aan jezelf te denken en me-time te nemen. Hoe fijn is het dan als iemand anders jou daar een beetje bij helpt? Met onze giftcards van Flightgift, Hotelgift en Activitygift, geef je al deze moederfiguren dat zetje in de juiste richting met de boodschap ‘neem die tijd voor jezelf, je verdient het”, aldus Loes Daniels. En niet alleen je eigen moeder verdient het om verwend te worden, steeds vaker wordt er ook aan die vriendin met kinderen, een oma of tante gedacht én is er meer aandacht voor vrouwen die nooit moeder hebben kunnen of willen zijn.
Experiencegfift-Moederdag-23-moeder-dochter-activity.jpg
Me-time in een giftcard
Maar hoe doe je dat? ‘Me-time’ geven? Met de giftcards van Flightgift, Hotelgift en Activitygift geef je een beleving cadeau met een gepersonaliseerde boodschap. Bijvoorbeeld een overnachting in een mooi wellnesshotel of een dagje Amsterdam met een tochtje over de grachten en een bezoek aan een museum. Je kan al een giftcard geven met een bedrag vanaf € 25,00.

Me-time met Hotelgift
Niets zo ontspannend als een weekendje uitwaaien aan zee. Met Hotelgift geef je eenvoudig een hotelovernachting naar keuze cadeau. Van een verblijf aan het strand in hotel Ramada by Wyndham The Hague Scheveningen, tot een getaway in Amsterdam met een verblijf bij het prachtige groene Hotel Jakarta. Een perfect momentje voor haarzelf.
Experiencegfift-Moederdag-23-hotelgift.jpg
Ticket to the tropics met Flightgift
Een vakantie voor zichzelf boeken? Dat zullen niet veel moeders doen. Tijd om haar aan te sporen om alleen (of met vriendinnen) iets voor zichzelf te ondernemen. De Flightgift giftcard komt in de vorm van een vliegticket en is te personaliseren met een foto en persoonlijke boodschap. Met meer dan 400 aangesloten luchtvaartmaatschappijen is haar droombestemming binnen handbereik.
Experiencegfift-Moederdag-23-flightgift.jpg
Nieuwe dingen proberen met Activitygift
Met Activitygift geef je de keuze uit meer dan 50.000 activiteiten wereldwijd cadeau. Van een cocktail masterclass met tapas in Barcelona, tot een bezoek aan de Moulin Rouge in Parijs. Een goed moment voor al die moeders om weer eens bij zichzelf thuis te komen en nieuwe dingen te ontdekken.
Experiencegfift-Moederdag-23-activity.jpg
Over Experiencegift
Experiencegift is een snelgroeiend Nederlands bedrijf en het initiatief van Loes Daniels. Het bedrijf startte in 2014 met een hotel giftcard en breidde later uit met Flightgift en Activitygift. Met meer dan 550.000 hotels, 400 luchtvaartmaatschappijen en 50.000 activiteiten wereldwijd, bieden de giftcards van Experiencegift een groot scala aan belevingen. Het bedrijf behaalde in 2019 de eerste plek voor de Deloitte Fast 50 award en werd in 2020 nogmaals bekroond met de 7e plaats.

Meer informatie over de cadeaubonnen is te vinden op:
https://www.hotelgift.com/nl/ 
https://www.flightgift.com/nl/ 
https://www.activitygift.com/nl/