OPPO Find X2 Pro Automobili Lamborghini Edition

OPPO Find X2 Pro Automobili Lamborghini Edition 2023-7-20. OPPO, een van de meest innovatieve en toonaangevende smart device merken ter wereld, lanceert een limited edition van zijn nieuwste premium vlaggenschip: de OPPO Find X2 Pro Automobili Lamborghini Edition.

 

 

Het toestel, geïnspireerd door de oogverblindende Aventador SVJ Roadster, is een resultaat van de nieuwste samenwerking tussen OPPO en Lamborghini. Om de aerodynamische lijnen, het 3D-licht en de schaduw van de sportwagen te construeren, is er voor het eerst binnen de sector gebruik gemaakt van technologie voor het heet smeden van glas. De sportieve OPPO Find X2 Pro Automobili Lamborghini Edition set is vanaf heden exclusief verkrijgbaar bij T-Mobile voor €1.599
OPPO Find X2 Pro Automobili Lamborghini Edition 20 kit

Het ontwerp van de OPPO Find X2 Pro Automobili Lamborghini Edition en accessoires ademen het Lamborghini-DNA, resulterend in een compleet en stijlvol pakket. De telefoonhoes, oplader, USB-kabel, auto-oplader en draadloze oortjes zijn allemaal aangepast voor deze editie. Door het hete smeedproces is het vlakke glas van het toestel bij een bepaalde temperatuur bewerkt om lijnen op het glasoppervlak te vormen, resulterend in hoogwaardige licht- en schaduweffecten. Zelfs de verpakkingsdoos is ontworpen om te worden geopend en gesloten zoals de deur van de sportwagen, met de kenmerkende zeshoekige en Y-vormige koplampen van Lamborghini erop. Bovendien biedt ColorOS 7.1 een ultra-premium ervaring met verfijnde en aangepaste sportautothema's. 

De OPPO Find X2 Pro is OPPO’s nieuwste premium vlaggenschip binnen de OPPO Find X2 Series. Het is een allround 5G-smartphone met een van de beste beeldschermen binnen de branche. Het toestel is uitgerust met een 120Hz QHD+ 10bit AMOLED-scherm, razendsnelle 65W SuperVOOC 2.0-oplaadtechnologie, het meest geavanceerde 5G Qualcomm® Snapdragon ™ 865 Mobile Platform en een Ultra Vision-camerasysteem. 
OPPO Find X2 Pro Automobili Lamborghini Edition 20

Prijzen en verkrijgbaarheid
De OPPO Find X2 Pro Automobili Lamborghini Edition met 12 GB RAM en 516 GB ROM is per direct exclusief verkrijgbaar bij T-Mobile voor €1.599. 

Over OPPO
OPPO is een wereldwijd toonaangevend smartphonemerk dat naast innovatieve smartphones ook baanbrekende IOT-producten biedt. Sinds de lancering van OPPO’s eerste smartphone in 2008, heeft het bedrijf onophoudelijk gewerkt aan technologische doorbraken zonder afbreuk te doen aan design.
De opening van het Nederlandse kantoor was in 2018 een van OPPO’s eerste Europese vestigingen. Sindsdien zijn er in verschillende segmenten smartphoneseries geïntroduceerd, van betaalbare eyecatchers (A 2020 Series) tot toestellen die smartphone fotografie wereldwijd naar een hoger niveau tillen (Reno series) en premium toestellen met innovatieve specs (Find X Series).
OPPO was met zijn Find X2 Series ook het eerste merk dat 5G-smartphones introduceerde op de Nederlandse markt. Als pionier op het gebied van 5G ondersteunt OPPO de commerciële uitrol van 5G op verschillende manieren, waaronder standaard 5G-patentontwikkeling, technologieonderzoek en industriële samenwerkingen.
In het tijdperk van intelligente connectiviteit is het de ambitie van OPPO om zowel lokaal als internationaal, te blijven investeren in het creëren van impactvolle producten en het ontwikkelen van grensverleggende (5G-) technologieën. OPPO’s SuperVOOC 2.0 is hier een goed voorbeeld van; het is de snelste laadtechnologie die momenteel commercieel beschikbaar is.
OPPO werkt wereldwijd samen met toonaangevende partners zoals o.a. Lamborghini, FC Barcelona, Wimbledon en National Geographic. Momenteel is OPPO actief in meer dan 45 landen en regio’s en beschikt het over zes onderzoekscentra die zich volledig richten op het creëren van ultieme smartphone-ervaringen voor gebruikers over de hele wereld.