#DSFW Forward Fashion Tour transparantie in winkels

DSFW Forward Fashion Tour 20 Amsterdam24-9-20. Vandaag is in Amsterdam weer de Dutch Sustainable Fashion Week begonnen. Dit jaar met de focus op transparantie in de winkelstraten. #DFSW duurt tot en met 30 september.

 

 

In samenwerking met het Fashion for Good museum en de pioniers in de Haarlemmerbuurt, nemen we je mee op reis naar duurzame mode. Ben je klaar om de manier waarop je winkelt te veranderen?
DSFW Forward Fashion Tour 20 jurk

Op 27 september kun je van 14.00 - 17:00 uur deelnemen aan een speciaal ontworpen Forward Fashion Tour. Van vintage winkels tot zero- waste mode, tijdens deze tour ontmoet je de changemakers van de mode-industrie.

“Al sinds ik mijn eigen kleding kon uitkiezen draag ik mijn visie op fashion aan de buitenkant, ik gebruik styling als een uiting van zelfliefde, bewustwording en expressie.” - Ashna Chhatta, duurzame mode expert

Startend bij ‘s werelds eerste interactieve duurzame mode museum, leer je over het verleden, het heden en de toekomst van de mode industrie. Wandel mee door de stappen en uitdagingen van de branche en ontdek samen je eigen Good Fashion-reis.
DSFW Forward Fashion Tour 20 Amsterdam

Hoe kan jij je kledingkast verduurzamen? We nemen een kijkje bij verschillende pioniers van duurzame mode in de Haarlemmerbuurt. Ontdek het verhaal en de innovaties van The Darling, BrandMission, Sukha, Tally-Ho, Six and Sons, De Mof en Das Werk Haus.

De tour is een samenwerking tussen Fashion for Good, Tours that Matter, duurzame mode expert Ashna Chhatta & de Haarlemmerbuurt. Help ons mee om mode om te zetten in een kracht voor altijd.
Schrijf je in op www.toursthatmatter.com of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.