Dromen van succes - kinderboek over sporthelden

Dromen van succes 18 Dorian Marit21-8-18. Hoe word je een beroemde topsporter? Barbara Barend en Marlies van Cleeff schreven een kinderboek over 25 bekende sporters en vertellen hoe zij de top bereikten. 

 

In Dromen van succes staan 25 minibiografieën over de grootste Nederlandse sporthelden, zoals o.a. Dorian van Rijsselberghe en Marit Bouwmeester. Met fraaie illustraties en wijze lessen voor kinderen.
Dromen van succes 18 cover

Hoe groeide Sven Kramer op? Waar droomde Tom Dumoulin van als kind? Wanneer ontdekte Dafne Schippers haar talent, en wanneer werd echt duidelijk dat Ireen Wüst topsporter zou worden? Wat kwamen deze 25 sporthelden tegen op hun weg naar de top en hoe overwonnen ze hun tegenslagen? Een leuk, vrolijk en leerzaam boek over de weg van kind tot sportheld, met tekeningen van Kees de Boer.
Barbara Barend (op de linkerfoto onder) is sportjournalist en uitgever van het sportblad Helden Magazine. Ze schreef eerder een boek over Ajax. Dit is haar eerste kinderboek.
Dromen van succes 18 Barbara Marlies

Marlies van Cleeff ( foto rechts hierboven) is sportjournalist en redacteur bij Helden Magazine en werkte eerder voor de KNVB.
Dromen van succes 18 Dorian Marit

Kees de Boer is striptekenaar, cartoonist en illustrator. Hij illustreerde de boeken van o.a. Lydia Rood, Jacques Vriens en Jan Paul Schutten.

Dromen van succes | Barbara Barend en Marlies van Cleeff | Met illustraties van Kees de Boer | €15,99 | 8+ | 978 94 9289 903 3 | Verschijnt: 29 augustus.