Monster Experience AR brengt Ducati Monster bij je thuis

Ducati Monster AR 21 actie11-5-21. De Ducati Monster gaat de hele wereld rond dankzij de "Monster Experience AR", een digitale ervaring die beschikbaar is op de Ducati website.

 

Het bedrijf uit Borgo Panigale maakt gebruik van augmented reality technologie om fans uit alle hoeken van de wereld de mogelijkheid te bieden om de nieuwe Monster op elk gewenst moment op hun smartphone of tablet te bekijken.
Ducati Monster Experience 21 logo

De "Monster Experience AR" is geïnitieerd door Ducati North Europe voor de Preview Tour van de nieuwe Monster die plaatsvond tijdens de Salon periode in januari bij alle dealers in België en Luxembourg.

Met het gebruik van augmented reality technologie voor een van de modellen, gaat Ducati verder met het digitaliseringsproces, dat als doel heeft om het merk in staat te stellen haar fans over de hele wereld te bereiken met behulp van innovatieve tools. Dit pad is al uitgestippeld met initiatieven zoals de "Ducati Museum Online Journey", die de mogelijkheid biedt om het Ducati Museum op afstand te bezoeken onder begeleiding van deskundige gidsen, en de voortdurende update van de "Bike Configurator", de webconfigurator waarmee u de motorfietsen in het gamma kunt bekijken en de Ducati van uw dromen kunt samenstellen.
Ducati Monster AR 21 rood

De werking van de "Monster Experience AR" is eenvoudig: u opent de site vanaf uw smartphone of tablet en selecteert het Monster model van uw voorkeur. Via de camera van uw mobiele apparaat, kunt u met Augmented Reality technologie de motorfiets op het scherm zien, in de omgeving die u kadert.

Het realistische 3D-beeld stelt u in staat het moderne, sportieve en essentiële ontwerp van de motorfiets te bewonderen en alle details van dichtbij te ontdekken. Liefhebbers kunnen het voertuig bekijken in hun garage, geparkeerd aan de kant van hun favoriete weg of op elke andere plaats die ze maar willen. Bovendien maakt de technologie het mogelijk om de schaal te wijzigen of de Monster naar wens te draaien en een foto te nemen om deze te delen met vrienden of met uw vertrouwde dealer voordat u een testrit boekt.
Ducati Monster AR 21 zwart

De nieuwe Monster is een concentraat van fun en is klaar om plezier te geven aan nieuwe generaties dankzij briljante en gemakkelijk te hanteren prestaties, een wendbaar en intuïtief chassis en state-of-the-art elektronica. Hij is verkrijgbaar in de Monster en Monster+ versies in drie verschillende kleuren: Ducati Red, Aviator Grey en Dark Stealth. Alle zes versies en kleurencombinaties zijn toegankelijk via de "Monster Experience AR" augmented reality ervaring.

De motorfiets is verkrijgbaar bij de Ducati dealers en is ook beschikbaar in een 35 kW versie voor rijders met een A2 rijbewijs. U kunt contact opnemen met uw dealer voor een testrit. Ook kunt u zich inschrijven voor een testrit tijdens de Ducati Live Experience in Nederland en België.
Ducati Monster AR 21 actie

Ducati nodigt haar gepassioneerde fans over de hele wereld uit om hun verbeelding te gebruiken en te experimenteren met de "Monster Experience AR", om vervolgens de gemaakte content te delen op sociale media met de hashtag #MonsterAR en door @ducatibenelux te taggen. De beste foto's zullen worden gepubliceerd op de digitale kanalen van Ducati. #Monster #JustFun