STADLER Pro-Shop lanceert vernieuwde website

Stadler proshop 21 kleding rijFilm 3025-4-21. Op de nieuwe site kun je de uitgebreide collectie STADLER motorkleding vinden en alle daarbij behorende productinformatie. Of maak een afspraak om de Pro-Shop te bezoeken.

 

Vanaf nu is het ook mogelijk om een bestelling te plaatsen in de webshop. Ga naar: https://stadler-proshop.nl.  STADLER staat bekend om zijn technisch hoogwaardige, betrouwbare en duurzame motorkleding. Zo wordt er bijvoorbeeld uitsluitend gewerkt met het waterdichte GORE-TEX membraan en worden de producten in Europa gefabriceerd met 10 jaar fabrieksgarantie.
Stadler logo

In elke STADLER motorjas of motorbroek is veel aandacht besteed aan de beste pasvorm, ventilatie mogelijkheden en bescherming. Niet voor niets rijden veel professionele nationale en internationale diensten met STADLER motorkleding. 
 
Het Duiste motorkledingmerk werkt met maar liefst 46 basismaten. Waaronder verlengde, verkorte en extra verkorte maten. Daarnaast valt ook maatwerk en ook een eigen kleurendesign tot verlengde, verkorte en extra verkorte maten de mogelijkheden. Ook dames slagen voor een comfortabel en goed uitgesneden Gore-Tex motorpak.
Stadler proshop 21 kleding rij
 
STADLER-Proshop Eemnes werkt uitsluitend op afspraak om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren bij uw keus voor STADLER motorkleding. In de Proshop kunnen wij de maten van de motorrijder nauwkeurig opmeten. De basismaten zijn zoveel mogelijk aanwezig voor passing en verkoop.

Naast de Proshop in Eemnes heeft het merk ook een exclusief dealernetwerk in Nederland & België. Sinds dit jaar zijn SimakoBDM in Elst en TT Motoren in Zwolle als dealer aangesloten. Een dealer bij u in de buurt vinden? Bekijk de dealer locator op https://periermotorsport.nl

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak om de Proshop in Eemnes te bezoeken: tel. 035-538 10 12 of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.