Ducati Scrambler Desert Sled Fasthouse genummerde oplage

Film 30Ducati Scrambler Fasthouse 21 rv13-3-21. Scrambler Ducati presenteert het gelimiteerde en genummerde nieuwe model Desert Sled Fasthouse. Daarbij wordt een exclusieve kledinglijn gepresenteerd.

 

De motorfiets is gemaakt om de samenwerking tussen Ducati Scrambler en het Amerikaanse kledingmerk Fasthouse te vieren, die in 2020 de rijder Jordan Graham naar de overwinning bracht in de Hooligan klasse van de Mint 400, de oudste en meest prestigieuze off-road race in Amerika.
Ducati Scrambler Fasthouse 21 lzij

De nieuwe Ducati Scrambler Desert Sled Fasthouse is gepresenteerd door Jason Chinnock (CEO Ducati North America) en Kenny Alexander (oprichter en directeur van Fasthouse) in een video opgenomen in het Fasthouse hoofdkantoor in Californië (link naar de video hier). Het model zal vanaf april verkrijgbaar zijn bij de dealers in een gelimiteerde en genummerde serie van 800 stuks.

Het Fasthouse model is gemaakt op basis van de Ducati Scrambler Desert Sled en onderscheidt zich door zijn speciale kleurstelling, die de graphics weergeeft van de motoren die deelnamen aan de Mint 400. De hoofdkleuren zijn zwart en grijs, die worden gecombineerd in een geometrisch ontwerp op de tank, waarop het Fasthouse logo is aangebracht naast het Ducati Scrambler logo. Het frame is in Ducati Red en is voorzien van een aluminium plaat met het nummer van de motor in de gelimiteerde serie, waardoor elk van de 800 te produceren exemplaren uniek is, terwijl de voor- en achterspatborden zwart zijn.
Ducati Scrambler Fasthouse 21 rv

De Ducati Scrambler Fasthouse wordt aangedreven door het 803cc motorblok en is uitgerust met alle karakteristieke elementen van het Ducati "Land of Joy" Desert Sled model . De achterbrug en de aanpasbare vering maken dit model perfect voor diegenen die geweldige avonturen willen beleven op off-road paden, net als die van de Nevada woestijn die elk jaar het toneel zijn voor de Mint 400. De richting naar het off-road universum wordt onderstreept door het chassis, speciaal ontworpen om de belasting van het off-road gebruik aan te kunnen, evenals door de aanwezigheid van een gehomologeerde koplampbeschermer van gaas, hoge spatborden en de skid plate.

De rijpositie is op maat aanpasbaar, dankzij het zadel met antisliplaag dat de zithoogte op 860 mm houdt, de instelbare Kayaba-vering met 200 mm veerweg en de op off-road gebruik geïnspireerde voetsteunen met afneembare rubberen pads. De zwarte spaakwielen meten 19" vooraan en 17" achteraan en zijn uitgerust met Pirelli Scorpion™ Rally STR-banden in de maten 120/70 R 19 M/C 60V M+S TL vooraan en 170/60 R 17 M/C 72V M+S TL achteraan. De Scorpion™ Rally STR combineren de beste prestaties van een offroad band met die van een enduro straatband.
Ducati Scrambler Fasthouse 21 ra

De samenwerking tussen het "Land of Joy" en Fasthouse in dit speciale project omvat ook de lancering van een speciaal voor de Ducati Scrambler Desert Sled Fasthouse ontworpen kledingcollectie. De collectie bestaat uit 4 elementen: t-shirt met korte mouwen, t-shirt met lange mouwen, jas en cap, allemaal gemaakt van hoogwaardige stoffen, die vanaf eind april te koop zullen zijn bij Fasthouse's verkoopkanalen, bij de Ducati dealers en via de Ducati Online Shop.

De Ducati Scrambler Fasthouse zal in april verkrijgbaar zijn bij Ducati dealers voor 12.290 € in België en voor 13.890 € in Nederland.

Meer informatie en details over Scrambler® Fasthouse en de capsulecollectie zijn beschikbaar op de website scramblerducati.com.