World Bicycle Day vier je zaterdag 3 juni uiteraard op de fiets

1-6-23. Deze hadden we nog niet. Dus waren de leden van de Verenigde Naties het snel eens over een Wereld Fiets Dag.
Gazelle-Makki-Load-23-rv.jpg

Op 3 juni is het World Bicycle Day, een dag die in het leven geroepen is door de Verenigde Naties om de vele voordelen van de fiets te laten zien. Het vervoersmiddel, dat al twee eeuwen meegaat, is niet alleen eenvoudig en prettig in gebruik, maar is ook nog eens veelzijdig: De ideale fiets is er tegenwoordig voor iedereen. Toch moeite met kiezen? Gazelle zet hun nieuwste e-bikes op een rijtje. Zo rijd je op World Bicycle Day extra comfortabel de zon tegemoet!

Avignon: voor de echte comfortzoeker
Wanneer je op zoek bent naar ultiem comfort, dan kies je voor de Gazelle Avignon. Deze moderne en stoere e-bike is voorzien van alle gemakken om jouw dagelijkse rit zo aangenaam mogelijk te maken. Zo biedt de Avignon fietsers een comfortabele rechtop-zithouding. Hierdoor wordt het overzicht onderweg vergroot voor meer controle en genot van de omgeving én heb je geen last van een pijnlijke rug nadien. Een ideaal model voor wie graag met het volste comfort fietst.
Gazelle-Avignon-23-rzij.jpg

Ultimate: ideaal voor alle vrije (sportieve) vogels
Een ultiem gevoel van vrijheid. Dát is waar de Ultimate e-bike van Gazelle voor staat. Deze sportieve fiets is niet alleen supercomfortabel, maar dankzij het innovatieve en dynamische design ook een lust voor het oog. En met keuze uit de drie nieuwste modellen, de Ultimate C5 HMB, de Ultimate T10 HMB en de Ultimate C380 HMB, is er voor iedereen wel de perfecte Ultimate e-bike te vinden. Zo ben je helemaal klaar om het zomerseizoen in te fietsen!
Gazelle-Ultimate-23-rv.jpg

Makki Load: dé e-bakfiets voor (groot)ouders
Elektrische bakfietsen zijn hot! Ouders, oma’s en opa’s gebruiken deze stoere fietsen steeds vaker om hun (klein)kinderen veilig in te vervoeren. Gazelle zet hiermee de trend met de Makki Load. Deze e-bakfiets is bovendien ontworpen met input van gezinnen en kinderen als uitgangspunt, waardoor het een veilige, comfortabele en stabiele rit garandeert! Je hoeft je trouwens geen zorgen maken om te weinig plek, want de ruime bak biedt ruimte voor wel drie kinderen en hun tasjes. Fietsen met een e-bakfiets is nog nooit zo’n makkie geweest! (Foto helemaal boven)

Easyflow HMS: Voor maximale zekerheid
Naar de stad, door de natuur of op bezoek bij familie: de Easyflow HMS van Gazelle brengt je er. De unieke geometrie van deze e-bike bezorgt elke fietser en vertrouwd gevoel. Opstappen gaat eenvoudig dankzij de lage, ruime instap. Onderweg geven de anti-slippedalen volop houvast aan de voeten. Extra gemakkelijk is dat je niet van het zadel hoeft om met beide voeten de grond te raken. Het zadel, de trappers en het stuur zijn namelijk relatief laag geplaatst. Maximale zekerheid gegarandeerd!
Gazelle-Easyflow-HMS-23-rzij.jpg