Brikbikes nieuwe collectie met riem- en cardanaandrijving

25-4-23. De Brikbikes model collectie is geheel vernieuwd.
Brik-heren-23-groen-rv.jpg

Naast de introductie van de nieuwe aluminium Brik Brut met cardanaandrijving en de nieuwe Brik Belt met riemaandrijving hebben we ook het volledige kleurenpallet aangepast. Er zijn 16 standaardkleuren beschikbaar en het is zelfs mogelijk een eigen kleur te selecteren.
Brik-dames-23-geel-rv.jpg

Vanuit onze ambitie om fietsen met een hoge kwaliteit op klantwens te leveren, hebben we al onze processen hierop ingericht. Alle frames en dragers produceren we volledig in Europa en het assembleren van de fiets gebeurd in onze eigen fabriek in Elst, Nederland. Door deze persoonlijke en op maat gemaakte aanpak levert Brikbikes de klant een product van hoge kwaliteit, dat duurzaam is en lang meegaat.
Brik-heren-23-blauw-lv.jpg

Alle Brikbikes modellen zijn verkrijgbaar in heren- en dames uitvoering en kan worden aangepast door de gewenste kleur, upgrades en accessoires te kiezen. Ook zijn verschillende versnellingsopties, banden, dragers, geïntegreerde verlichting en ook een lederen zadel en handvatten beschikbaar
Brik-23-kleurenpalet.jpg

Brik Belt
De Brik Belt is een compleet nieuwe fiets. De Brik Belt maakt gebruik van CrMo (Chromoly) staal en wordt voor Brikbikes volledig met de hand gelast. Het dames of heren frame van de Brik Belt is een frame met een erg laag gewicht, met een uitstekende zitpositie en standaard uitgevoerd met mechanische schijfremmen.
De Brik Belt fietsen worden op klantwens geproduceerd en de klant kan op basis van het gekozen model de gewenste kleuren, de keuze voor versnellingen en allerlei upgrades en accessoires selecteren. Ook is de Brik Belt te verkrijgen met een elektrische aandrijving.
Brik-heren-23-wit-rv.jpg

Brik Brut
De Brik Brut is tevens compleet vernieuwd. Voor de Brik Brut hebben we alle frame componenten herzien en de productie wordt met de modernste lastechnieken gedaan. De maatvoering van het frame is specifiek aangepast voor de Cardanas en we maken gebruik van de beste kwaliteit aluminium buizen, die van 70% of meer gerecycled materiaal zijn gemaakt.
De Brik Brut wordt op klantwens vervolgens in Nederland gelakt en op onze eigen locatie in Elst opgebouwd en gereed gemaakt voor levering.
Brik-dames-23-blauw-rv.jpg
Stel je eigen Brikbike samen
Elke Brikbike is uniek. Je kan de fiets samenstellen en wij maken hem precies zoals jij hem wilt hebben. Je kan de Brikbikes bij 1 van onze dealers of via onze website samenstellen en aanschaffen. Alle Brikbikes worden vervolgens op maat gebouwd in onze eigen fabriek in Elst. Ons kleine en toegewijde team is verantwoordelijk voor het complete proces van bestelling tot aflevering. Met deze aanpak worden hoge kwaliteitsnormen en duurzaamheid gegarandeerd.

Ben je geïnteresseerd of heb je bog vragen?
Stel direct je eigen Brikbike samen of bezoek een dealer bij jouw in de buurt.