We Are Cycling agenda toertochten mei, juni en september

23-4-23. Het toertochtenseizoen is nu echt begonnen. We Are Cycling organiseert al jaren compleet verzorgde toertochten voor recreatieve fietsers van elk niveau.
WE-Are-Cycling-23-KlimClassic-2022-haarspeld.jpg

Classico Boretti
Datum: zaterdag 13 mei 2023
Afstanden: 15 (familietocht), 65, 115, 175 en 200 km
Startlocatie: Ede
Inschrijven en meer informatie via: https://www.classicoboretti.nl/
WE-Are-Cycling-23-Classico-Boretti-2022-groep.jpg

Op zaterdag 13 mei staat de 15e editie van de Classico Boretti op de agenda. Deze toertocht met een Italiaans tintje is ondertussen een echte klassieker. Waan je een dag in Italiaanse sferen met de mooiste routes over de Veluwe en Utrechtse Heuvelrug. Verkeerd rijden is niet mogelijk: de geheel verzorgde tocht is aangegeven met pijlen. Onderweg passeer je de fotogenieke Posbank en wordt de Amerongse Berg, bekend van de Vuelta, beklommen. Deze toertocht voelt als een vakantiedag, met meerdere verzorgingsposten onderweg is alles voor je geregeld. Én bij terugkomst op het wielerfestival staat de Italiaanse Trattoria Boretti pasta al voor je klaar!
Bij de inschrijving is een uniek AGU wielershirt ter waarde van €35,00 inbegrepen.

Klimclassic
Datum: Hemelvaartsdag 18 mei 2023
Afstanden: 110 en 180 km
Startlocatie: Maastricht
Inschrijven en meer informatie via: https://www.klimclassic.nl/
WE-Are-Cycling-23-KlimClassic-2022-brug.jpg

Dé klimklassieker van het voorjaar vindt traditiegetrouw plaats op Hemelvaartsdag. Deze gezellige en compleet verzorgde toertocht start en finisht in Maastricht. Het parcours is volledig uitgepijld en er zijn meerdere verzorgingsposten onderweg waar je je energievoorraad aan kunt vullen. De routes van 110 en 180 km gaan door de Belgische Voerstreek en Ardennen en zitten vol met uitdagende en veelal onbekende beklimmingen. Durf jij deze klimuitdaging aan?

We Are Cycling
We Are Cycling organiseert meer dan 50 compleet verzorgde fietsevents in België, Nederland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië en Oostenrijk voor gepassioneerde fietsers van elk niveau. In Nederland staan er zeven toertochten op de agenda.

Naast de toertochten in mei staan de volgende toertochten op de kalender:
· Chouffe Classic (3 juni)
· Kastelentour (24 juni)
· Ronde van Nijmegen (25 juni)
· Gerrie Knetemann Classic (10 september)
· Harbour Tour (17 september)

Bekijk de volledige kalender via https://www.wearecycling.nl/