Brik Brut op maat gebouwd naar speciale wensen van de klant

26-1-23. Een solide stadsfiets met een cardanas, gebruikmakend van de best beschikbare componenten en een Europees geproduceerd aluminium frame. Dat is wat fietsbedrijf Brikbikes voor ogen had met de nieuwe Brik Brut.
Brik-Brut-23-dames-rv.jpg

De Brik Brut is speciaal ontworpen voor het gebruik van de unieke en solide cardanas. Brikbikes staat bekend om zijn expertise en het gebruik van de cardanas als aandrijflijn voor fietsen. Vanuit deze ervaring zijn alle frame onderdelen herzien en wordt de productie uitgevoerd met de modernste technieken in Europa. De afmetingen van het frame zijn specifiek aangepast voor de cardanas met versnellingsmogelijkheden en de beste kwaliteit aluminium buizen worden gebruikt, die voor 70% of meer uit gerecycled materiaal bestaan.
Brik-Brut-23-heren-rv.jpg

De Brik Brut is verkrijgbaar in heren- en damesframe maten en kan worden aangepast door de gewenste kleur, upgrades en accessoires te kiezen.

Alle Brik Brut modellen worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Nederland.
Door deze persoonlijke en op maat gemaakte aanpak levert Brikbikes de klant een product van hoge kwaliteit, dat duurzaam is en lang meegaat.

High Tech Aluminium Frame
Het Brik Brut frame is ontworpen voor comfortabel en dagelijks fietsen. Alle aluminium onderdelen van het frame zijn ontworpen voor een lange levensduur en een optimale integratie met de aandrijving. Het frame is geproduceerd met behulp van de modernste snij- en lastechnieken en de aluminium buizen zijn gemaakt van 70% of meer gerecycled materiaal. Alle frames worden in Europa gebouwd en er zijn verschillende framehoogtes beschikbaar.

Cardanas aandrijving
De Brik Brut is speciaal ontworpen voor het unieke cardanas systeem. De cardanas maakt deel uit van het frameontwerp en is zeer betrouwbaar en duurzaam. Deze onderhoudsvriendelijke aandrijving hoeft niet gesmeerd te worden en loopt altijd soepel. De Brik Brut is de ideale stadsfiets voor dagelijks gebruik met een uitstekende en comfortabele rijervaring.
Brik-Brut-23-heren-cardan.jpg
Kies je eigen kleur
De klant kan kiezen uit 16 standaardkleuren en het is zelfs mogelijk een eigen kleur te selecteren. Het frame en alle onderdelen worden voorbereid en vervolgens gepoedercoat met meerdere lagen van hoogwaardige coating. Door deze aanpak is elke Brik Brut uniek.

Kies je upgrades
Om de Brik Brut nog unieker te maken, kan uit een reeks accessoires en upgrades worden gekozen. De klant kan kiezen uit verschillende versnellingsopties, banden, dragers, geïntegreerde verlichting en ook een lederen zadel en handvatten zijn beschikbaar.
Brik-Brut-23-heren-bagagedrager-voor.jpg
Hand gebouwd op klantorder
Alle Brikbikes worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Elst, Nederland. Ons kleine en gespecialiseerde team is verantwoordelijk voor het complete proces van bestelling tot aflevering. Met deze assemblage aanpak en aandacht voor de wensen van de klant wordt een hoge kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd.

Meer informatie vind je op: https://brikbikes.com/