Gazelle blijft partner NOC*NSF en levert fiets voor Tokyo

Gazelle NOC NSF candy pieter C713-5-21. Gazelle blijft ook de komende vier jaar partner van NOC*NSF. Mirjam Van Coillie overhandigde de TeamNL Esprit C7 voor Tokyo aan Pieter van den Hoogenband en skateboardster Candy Jacobs.

 

 

Gazelle levert als Official Bicycle Partner van NOC*NSF sinds de Spelen van 2014 fietsen voor TeamNL. “Wij blijven de komende jaren trotse sponsor van de Olympische sporters. Met de Gazelle TeamNL stadsfietsen en e-bikes kunnen zij in Tokyo op een gezonde en duurzame manier makkelijk op weg naar hun trainingen en wedstrijden ”, zegt Mirjam Van Coillie, Directeur Marketing en Innovatie van Gazelle.
Gazelle NOC NSF candy pieter jump

Pieter van den Hoogenband, chef de mission: "Het is mijn taak als chef de mission om er alles aan te doen om onze sporters en staf tijdens de Spelen zo goed mogelijk te faciliteren. Dat betekent ook het faciliteren van comfortabel vervoer zoals de Gazelle fietsen. Telkens blijkt maar weer dat dit een ideale oplossing is voor sporters en staf om bijvoorbeeld naar de venues te rijden. De oranje stadsfietsen en e-bikes zijn niet meer weg te denken op de Spelen. Met Gazelle hebben we hier een betrouwbare partner voor."
Gazelle NOC NSF candy pieter C7