LEKKER Bikes Gen3 nieuwe serie van 4 e-Bikes

1-4-24. Het in Amsterdam gevestigde LEKKER Bikes introduceert een nieuwe collectie eBikes onder de naam Gen3.
Lekker-Bikes-24-Amsterdam-Urban-Jordaan-Urban.jpg

Ontworpen voor de échte dingen die je met je fiets doet, is Gen3 de nieuwste evolutie van LEKKER Bikes in het bouwen van gebruiksvriendelijke eBikes. Prachtig eenvoudig en klaar om te genieten van moeiteloos, betrouwbaar rijden.

Urban Line
De Urban is een lichte, intuïtieve en krachtige eBike, speciaal ontworpen voor de stedelijke avonturier.
Een krachtige Bafang® M200 middenmotor, Gates® CDX riemaandrijving - die duurzaam, sterk en geruisloos is - en slimme automatische versnellingsnaaf maken het verschil. De Urban-lijn is ontworpen voor gebruik in de binnenstad en beschikt over superstevige componenten die makkelijk te onderhouden zijn. 
Lekker-Bikes-24-Amsterdam-Urban-rv.jpg

GTS Line
Voor de GTS Line heeft LEKKER de basis van de Urban-lijn genomen en meer kracht, versnellingen en intuïtieve bediening toegevoegd. Deze lijn behoort tot de krachtigste eBikes die beschikbaar zijn, met een 80nm middenmotor gekoppeld aan het Enviolo® traploze versnellingssysteem. Ideaal voor zowel korte als langere ritten en heuvels en avonturen buiten de stad. Met deze lijn verhoog je gegarandeerd je fietservaring. 
Lekker-Bikes-24-Amsterdam-GTS-rzij.jpg

Jordaan
Elke serie geeft de fietser de mogelijkheid om te kiezen voor een Jordaan (doorstap) of Amsterdam (dames) frame-stijl. Ontworpen voor comfort en veelzijdigheid en geïnspireerd door de Nederlandse 'omafiets', heeft de Jordaan een ontspannen fietspositie en een doorstap ontwerp voor eenvoudig opstappen en afstappen. Hierdoor is deze eBike ideaal voor stadsritten en dagelijkse boodschappen. Daarnaast komt de eBike met geïntegreerde voor- en achterdragers voor optimale gemak. 
Lekker-Bikes-24-Jordaan-GTS-rzij.jpg

Amsterdam
De Amsterdam belichaamt een strakke en moderne esthetiek, met een minimalistisch design maar geavanceerde techniek die tijdloos en stijlvol is. Met zijn rechte fietspositie en stevige constructie biedt het Amsterdam-frame een comfortabele en stabiele rit, ideaal voor het navigeren door stadstraten of cruisen langs paden. Zijn tijdloze silhouet en het aandacht voor detail maken de eBike een opvallende keuze voor verschillende typen fietsers. 
Lekker-Bikes-24-Jordaan-Urban-lzij.jpg

It’s all about the real things you do with your bike”
Niels Bark, CEO van LEKKER Bikes, over Gen3: "We gebruiken onze eBikes om naar het werk te gaan, boodschappen te doen en onze kinderen op te halen - of ze te parkeren in een fietsenrek als we haast hebben. Daarom geven we prioriteit aan service en functionaliteit boven gimmicks en onnodige technologie. LEKKER ontwerpt eBikes voor de échte dingen die je met je fiets doet: daarom behoren we tot de hoogst beoordeelde eBike-merken op Trustpilot."

Verken de Gen3-serie nu op lekkerbikes.com en ontdek de perfecte fusie van stijl en functionaliteit. Gen3 is al met succes gelanceerd in Australië. De nieuwste LEKKER eBikes zijn vanaf deze week verkrijgbaar in heel Europa, met prijzen die variëren tussen de € 2.498 en € 3.178. 

Over LEKKER
LEKKER herdefinieert het fietsen sinds 2009 met in Europa geproduceerde en geassembleerde fietsen. Door samen te werken met topmerken zoals Bafang, Gates, Schwalbe en Enviolo, bieden LEKKER eBikes ongeëvenaarde prestaties, duurzaamheid en servicebaarheid, waar je ook bent. Al jaren blijft LEKKER Bikes één van de hoogst beoordeelde eBike-merken op Trustpilot.