Amarula Vegan de eerste en enige veganistische roomlikeur

23-4-22. Amarula, de roomlikeur op basis van marula, heeft een vegan variant; Amarula Vegan! https://bit.ly/3k65Oro
Amarula-22-youtube.jpg

Dit is de eerste en enige veganistische roomlikeur die echte marula-spirit als basis gebruikt, en blijft trouw aan de rijke erfenis en de unieke exotische smaak waar Amarula bekend om is geworden. Deze nieuwste editie van Amarula is gemakkelijk te drinken en is een plantaardig, zuivelvrij alternatief voor bewuste, lactose-intolerante en vegan consumenten. Daarnaast is het ook vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen, noten en gluten.

Door deze nieuwe optie te introduceren, heeft Amarula ervoor gezorgd dat iedereen, zowel veganist als niet-veganist, bij elke gelegenheid kan genieten van de kenmerkende smaak van het zeldzame Afrikaanse marulafruit, gecombineerd met smaken van kokosnoot, karamel en vanille - alleen dan zonder zuivel.

Amarula-22-advertentie.jpg “Hoewel we deze nieuwe plantaardige variant wilden introduceren, was het belangrijk dat we geen concessies deden aan de unieke smaak waar de Amarula fans van houden. We wilden onze Afrikaanse geest omarmen en tegelijkertijd als merk ontwikkelen. Amarula Vegan doet precies dit - het is een echte verwennerij die trouw blijft aan onze exotische smaak, die toevallig ook veganistisch is", zegt Charmelle Conning, Amarula Global Brand Lead.

"Smaak en saamhorigheid zijn de kern van het merk, waardoor we ervoor wilden zorgen dat iedereen de feel-good verwennerij kon ervaren die ons product biedt, bij elke gelegenheid, ondanks hun voedingskeuzes of beperkingen", vervolgt Conning.

Het Amarula-assortiment is een verzameling onderscheidende roomlikeuren op basis van marula, gemaakt voor iedereen om op verschillende momenten van te genieten. Elke fles is een stukje Afrika, dat overal ter wereld kan worden genuttigd, ondersteund door een interessante en rijke erfenis en oorsprong, evenals een unieke smaak.

Net als de andere Amarula-varianten, is Amarula Vegan zacht, gemakkelijk te drinken en veelzijdig: drink Amarula puur, met wat ijs of als een uniek cocktailingrediënt.

“In de Afrikaanse cultuur, zoals zovelen over de hele wereld, is eten het symbool teken van warmte, gastvrijheid, gemeenschap en verwennerij. Onze nieuwe veganistische variant spreekt deze thema's aan, terwijl ze ook onze inspanningen op het gebied van milieu en natuurbehoud versterkt. Door te communiceren dat we allemaal deel uitmaken van een grotere groep die kan samenkomen om een ​​vriendelijkere wereld te omarmen, ondersteund door een gevoel van Afrikaanse ubuntu (I am because we are)”, besluit ze.

Amarula Vegan is online verkrijgbaar via Gall&Gall. Consumentenadviesprijs €18.95