Knaus Van Ti Camper van het Jaar

15-2-22. De Knaus Van Ti is bij Europa's grootste camperverkiezing tot 'Camper van het jaar 2022' in de categorie "Semi-Integralen tot €75.000,-* gekozen.
Knaus-Van-Ti_Camper_van_het_Jaar_2022.jpg

De extra smalle semi-integraal is niet voor niets de absolute verkooptopper voor Knaus in 2022. Naast een prachtig design, voldoende laadvermogen en sublieme wendbaarheid (door slechts 220cm breedte) scoort hij tevens punten door zijn ontzettend scherpe prijsstelling als 'VANSATION' actiemodel. Dankzij deze bijzondere uitvoering is hij standaard namelijk al van alle gemakken voorzien: van luifel tot navigatie, en van schotel* tot lichtmetalen velgen.

De Knaus Van Ti is leverbaar in 3 indelingen. De Van Ti 550 MF (op foto) is net geen 6 meter en voorzien van Fransbed en FIAT-chassis. De Van Ti 650 MEG is net geen 7 meter, staat ook op FIAT-chassis, maar heeft enkele bedden in de slaapkamer. De Van Ti 640 MEG is ruim ónder 7 meter en voorzien van eveneens enkele bedden, echter staat dit model op MAN TGE chassis met standaard 170pk en automaat. Alle drie zijn ze te verkrijgen als VANSATION-actiemodel.