Yamaha Pro Fishing Cup 2022 inschrijven voor iedereen vanaf nu

12-6-22. Yamaha Pro Fishing en Roofmeister organiseren voor het tweede jaar de Yamaha Pro Fishing Cup, de enige roofviswedstrijd voor iedereen!
Yamaha-Pro-Fishing-Cup-2022-flyer.jpg

Wat is de Yamaha Pro Fishing Cup?
De Yamaha Pro Fishing Cup is een roofviswedstrijd over twee dagen, te noemen 25 en 26 juni. Er is geen fysieke verzamellocatie en het wedstrijdparcours is heel Nederland. Daarnaast tellen bijna alle voorkomende roofvissoorten mee, namelijk snoek, snoekbaars, baars, zeebaars, winde/roofblei en meerval. Je vist met een koppelmaat en je mag zelf bepalen of je dat doet vanuit een boot, bellyboat, kayak of vanaf de kant (*minimale leeftijd 14 jaar of onder de 14 jaar obv een volwassene). Deelname is op basis van 20 euro inschrijfgeld per team.

Er zijn geen referees die de vissen eerst moeten zien voordat ze geregistreerd kunnen worden, maar eenvoudigweg de vangstfoto met meetlint en speciale wedstrijdbadge versturen naar de wedstrijdorganisatie die het vervolgens verwerkt in een live leaderboard en een live webblog op www.roofmeister.nl.

Schitterende prijzen
Voor dit nieuwe en unieke concept tellen bijna alle roofvissen mee: de snoek, snoekbaars, baars, zeebaars, roofblei(winde) en meerval. Los van een mooi competitief weekend maakt het koppel dat het meeste aantal centimeters roofvis weet te scoren, kans op een waarde cheque t.w.v. EUR 400, vrij te besteden bij Hengelsport Wesdijk. Daarnaast zal er nog een mooie prijzenpot worden uitgereikt aan de andere succesvolle vissers, voor bijvoorbeeld de grootst gevangen vissen per vissoort. Ook telt de leukste en origineelste vangstfoto mee, deze winnaars ontvangen een exclusieve UFX Masterclass van een van de ervaren Ultimate Fishing Xperience visgidsen. Kortom, dit wil je niet missen!

Meer informatie over de prijzen en spelregels vind je hier: https://bit.ly/yamahaprofishingcup2022

De Yamaha Pro Fishing Cup zal op zaterdag 25 en zondag 26 juni plaatsvinden. Je kunt je vanaf nu direct inschrijven via deze link.

Yamaha Pro Fishing
Al jarenlang heeft de veeleisende visser vertrouwen in Yamaha en wordt het merk geassocieerd met de ultieme viservaring. Met betrouwbare buitenboordmotoren voor zeevissers en zoetwatervissers vanaf de 2,5 pk portable t/m een 425 pk ‘powerhouse’; met visboten in het aluminium, polyester, polyethyleen en RIB-segment, of opblaasbare rubberboten, en een milieuvriendelijke serie elektromotoren. Met het Yamaha Pro Fishing label versterken wij deze gedachten en onderstrepen wij de veelzijdige mogelijkheden van onze producten op het gebied van sportvissen, voor de professionele maar ook recreatieve vissers.

Volg ook Yamaha Pro Fishing op social media via #GetHooked #HookedOnYamaha #YamahaProFishing